ZVEZDA NE ZANEMARUJE SVOJU DECU: Tvorac zlatne generacije obećava navijačima borbu za četvrtfinale Lige šampiona!
Šef struke mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević, Foto: Printsreen/ Youtube

uspeh

ZVEZDA NE ZANEMARUJE SVOJU DECU: Tvorac zlatne generacije obećava navijačima borbu za četvrtfinale Lige šampiona!

Mladi stručnjak je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba

Objavljeno:

Šef struke mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više.

- Prvo da čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se - rekao je Ðorđević.

Mladi stručnjak je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba.

- Crvena zvezda je uvek mislila na svoju decu. Ali znali smo, ako hoćete rezultat morate da se oslonite na iskusnije igrače. Tako se klub organizovao letos, a to je bilo dobro za omladince jer smo znali da samo takvim uspehom prvog tima i mi možemo u Ligu šampiona.

foto: Starsport©

Kako je istakao, sva pojačanja koja su došla letos u prvi tim su doprinela i da ova Zvezdina deca pokažu kvalitet na evropskoj sceni i pobeđuju.

- Pošto je Zvezda ostvarila uspeh jesenas i to je prošlo ona se opet oslonila na mlade igrače u prvom timu. To je ciklus u Zvezdi i publika treba to da razume. Mi verujemo i u ovu generaciju da će doći i vreme za nju, ali ponavljam Zvezda nikada nije zanemarila svoju decu - istakao je Ðorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.