GOBELJIĆ ZOVE NAVIJAČE NA BRDO: Imamo nešto novo za vas!
Marko Gobeljić, Foto: Starsport©

najava

GOBELJIĆ ZOVE NAVIJAČE NA BRDO: Imamo nešto novo za vas!

Srpsko prvenstvo nastaviće se posle pauze za vikend utakmicama 21. kola, a Zvezda će u subotu od 14.30 igrati protiv Čukaričkog na Banovom brdu

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izrazio je uverenje u uspešni drugi deo sezone i pozvao je navijače da podrže fudbalere tog kluba protiv Čukaričkog.

- Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži deo, pripremni period, je iza nas, i sada nas očekuju izazovi u Super ligi gde stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera, a na umu nam je i poslednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo od 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspešnom ishodu - rekao je Gobeljić za sajt kluba.

Boaći i Gobeljić slave jedan od golova
Boaći i Gobeljić slave jedan od golova foto: Starsport©

Srpsko prvenstvo nastaviće se posle pauze za vikend utakmicama 21. kola, a Zvezda će u subotu od 14.30 igrati protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

- Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i verujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svideti to što će videti. Verujem da će najverniji navijači ispuniti onaj deo gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dodju u što većem broju i da nas podrže u nameri i cilju da ostvarimo uspeh - istakao je Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.