10 igrača koji nikad nisu zaradili crveni karton! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Džentlmeni u kopačkama

10 igrača koji nikad nisu zaradili crveni karton! (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Lineker, Ćavi, Daf, Gigs, Raul, Lam, Kerik, Jang, Given, Van der Sar. Kakva postava, zar ne?
Objavljeno: 18:03h
Otkad je fudbal poznat kao igra strasti i želje Šta su igrači radili pa je sudija toliko odlepio: Podelio 15 kartona, isključio 4 igrača! (FOTO)
Pepea Džoi Bartona
Lionel Mesi nije na listi, pošto je argentinski slavni fudbaler dobio jedan crveni karton tokom meča. Dakle, predstavljamo vam TOP 10 igrača, koji nikada nisu dobili crveni karton u čitavoj igračkoj karijeri: Gari Lineker
BBC
Reuters
Ćavi
3. Damien Daf - Kada govorimo o vezistima, Damien Daf je veteran koji se takođe našao na ovom popisu. Iako je proveo veći deo svoje karijere igrajući za timove koji su igrali na fizičku snagu, kao sto su Blekburn i Fulam, Daf nikada nije izbačen sa terena. Kada je njegova brzina bila izuzetna, njegov disciplina bila još bolja. Dakle, Daf je proveo 18 dugih godina igrajući na visokom nivou bez ijednog crvenog kartona. 4. Rajan Gigs
- Igrao je u svim sezonama Premijer lige u periodu od 1990. do 2014. godine. Velšanin je jedan od najuspešnijih igrača u engleskom šampionatu svih vremena. Iako je njegov izgled pokazivao nervozu, Gigs je još jedan igrač koji nije dobio crveni karton u celoj svojoj karijeri.

5. Raul Gonzales - Zamislite da igrate "El Klasiko" protiv Barselone, gde su emocije uzburkane i na vrhuncu, gde su igrači u stanju da pređu sve moguće granice kako bi došli do cilja. Međutim, Raul nije među njima. Raul je bio dovoljno pribran da izbegne sudijske opomene po svaku cenu. Čak i nakon igranja u toliko velikih utakmica kao El Klasico, Liga šampiona i finala Kupa Kralja, Raul nikada nije dobio nijedan crveni karton u svim tim mečevima.

6.
Filip Lam
7. Majkl Kerik 8. Luk Jang
9. Šaj Given
10. Edvin van der Sar
Reuters
(Aleksander Vlajković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.