NOSIMO GRB ZVEZDE I TO MORAMO DA OPRAVDAMO: Jake reči Gobeljića posle Ludogoreca!
Foto: Adria Media TV

uvek pun energije

NOSIMO GRB ZVEZDE I TO MORAMO DA OPRAVDAMO: Jake reči Gobeljića posle Ludogoreca!

Utakmica protiv Ludogoreca je bila poput prvenstvenih, sa dosta prekida i agresivne igre

Objavljeno: 19:31h

Strelac pobedonosnog gola, protiv ekipe Ludogoreca (1:0), nije krio zadovoljstvo povodom odlične igre Crvene zvezde kao i pogotka koji će mu mnogo značiti. Takođe, podsetio je i na činjenicu da je prvo poluvreme model igre na kojem će tim insistirati od starta nastavka prvenstva.

- Svaki gol puno znači, ali ovo je pripremni period i mislim da je mnogo bitnije da smo mi dobro istrčali, dali sve od sebe i da smo zdravi. Važno je da pripreme odradimo do kraja u pravom ritmu i bez povreda. Svaka pobeda je lepa, a mi u svaku utakmicu ulazimo sa maksimalnom odgovornošću. Nosimo Zvezdin grb i dres, a to na svakoj utakmici moramo da opravdamo. Mislim da je prvo poluvreme model kako treba da izgleda naša igra. Dejan Stanković od nas traži dosta trčanja, agresivnija smo ekipa od njegovog dolaska. Zna koliko je velika Crvena zvezda i to pokazuje iz dana u dan – naglasio je Gobeljić.

Utakmica protiv Ludogoreca je bila poput prvenstvenih, sa dosta prekida i agresivne igre.

- Prava takmičarska utakmica. U prvom poluvremenu imali smo mnogo duela, bilo je mnogo prekršaja što nije karakteristično za pripreme. Ludogorec igra za desetak dana prvu utkamicu u prvenstvu. Sigurno je da su odmorniji i spremniji od nas, mi smo malo i umorni, ali su momci odradili fantastičan posao i zato smo zasluženo pobedili.

Zvezdin zamenik kapitena ističe da njegovoj ekipi prija kada protivnik želi da igra fudbal, a ne kada se brani.

- Većina protivnika se protiv nas povuče u svojih šesnaest metara i orjentiše se ka defanzivi, tako da je izuzetno teško probiti taj blok. Kada igramo protiv ovakvih ekipa kao što je Ludogorec, imamo više prostora i lakše je za igru. Ipak su teške noge, i sam po sebi vidim da nismo najodmorniji, ali biće to sve kako treba do početka nastavka – podvukao je Marko Gobeljić.

A šta je imao Milan Borjan da kaže pogledajte na sledećem videu:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.