MILOŠEVIĆ ODGOVORIO DA LI ĆE PARTIZAN DOVODITI JOŠ NEKO POJAČANJE: Objasnio i šta je sa Vitasom i Škrbićem!
Savo Milošević je govorio o aktivnostima Partizana do kraja prelaznog roka, Foto: Adria Media TV

Neće dovoditi bilo koga

MILOŠEVIĆ ODGOVORIO DA LI ĆE PARTIZAN DOVODITI JOŠ NEKO POJAČANJE: Objasnio i šta je sa Vitasom i Škrbićem!

Crno-bele očekuje izuzetno jak turnir u Kataru

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su otputovali u Katar na završni deo zimskih priprema u okviru čega ih čeka i učešće na Premijer kupu.

Međutim, ono što ovih dana najviše interesuje navijače crno-belih jeste da li će klub dovesti još neko pojačanje u zimskom prelaznom roku osim Bojana Matića i ako hoće, kada će s obzirom da se prelazni rok u Srbiji završava 7. februara?!

Upravo o tome je pred polazak na Bliski istok govorio Savo Milošević.

- Rekli smo otvoreno da imamo još nekoliko pozicija da popunimo, pre svega u defanzivnoj liniji tima. Ali, nećemo dovoditi čisto da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno - rekao je Milošević.

On je odgovorio i kakva je situacija sa Urošem Vitasom i Miljanom Škrbićem koji su bili blizu potpisivanja ugovora.

- Ne bih špekulisao. Bili smo limitirani sa spiskom igrača koje možemo da povedemo. Još neke stvari ćemo videti u narednim danima, prelazni rok još traje - poručio je i dalje do grla zakopčani Milošević.

On je uoči polaska u Katar odlučio da među 25 igrača koje je poveo uvrsti i Luku Cucina koji je igrač na pozajmici u Inđiji.

- Matić je fenomenalan, došao je spreman, sa velikom voljom i željom. On je ono što smo očekivali da će da nam donese. Zato smo ga tražili još u junu. Samo još da sve to pokaže i u prolećnom delu prvenstva. Cucin? Imamo mali problem sa Lutovcem, pa nemamo igrača na desnom beku i odlučili smo da vratimo Cucina. Poznajem ga još od pre četiri-pet godina iz mlađih selekcija reprezentacije. On je dete Partizana, neko ko bi trebalo brzo da se navikne na igru - pojasnio je Milošević odluku da povuče mladog desnog beka sa pozajmice.

U Kataru crno-beli igraju sa jakim protivnicima, Spartak i Lokomotiva Moskva, ali rezultat nije u prvom planu.

- Mečeve gledam samo kao proveru. Ne dopadaju mi se takmičarske utakmice u pripremama, jer čak i ako igrate dobro, mogu da vam daju lažnu sliku. Želimo da vidimo gde smo, da popravljamo sliku, ali rezultat nije glavni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.