Tadić dvostruki asistent, Sitiju visi Liga šampiona posle remija sa Arsenalom! (VIDEO)

Premijer liga, 37.kolo

Tadić dvostruki asistent, Sitiju visi Liga šampiona posle remija sa Arsenalom! (VIDEO)

Srpski fudbaler se nalazi u ozbiljnoj formi i nadamo se da to neće promaći novom selektoru nacionalnog tima Slavoljubu Muslinu
Objavljeno: 18:54h

Fudbaleri Sautemptona šokirali su Totenhem na stadionu "Vajt Hart Lejn" u meču pretposlednjeg kola Premijer lige rezultatom 2:1, a jedan od junaka velikog trijumfa "Svetaca" bio je Dušan Tadić koje je asistirao kod oba pogotka svoje ekipe.

Reuters
Stvari nisu dobro počele za goste pošto se Son u 16. minutu ušetao u gol čuvara mreže Frejzera Forstera. Odbrana gostiju je zaista zakazala u tom momentu. "Pevci" su bili dominantna ekipa na ovom meču i imali su veliki posed lopte od čak 71 posto , dok je Sautempton akcije završavao na brz način i čekao šansu iz kontranapada. Petnaest minuta posle prvog pogotka na scenu stupaju Dušan Tadić i Stiven Dejvis. Srpski krilni igrač je spojio sa golom reprezentativca Severne Irske koji je rutinski savladao Ugo Ljorisa i utišao "Vajt Hart Lejn". Napadao je Totenhem, ali nikako nije uspevao da ponovo povede. Strpljivo su čekali izabranici Ronalda Kumana, a svoju šansu su i dočekali u 72. minutu kada je ponovo proradio dvojac Tadić-Dejvis. Njih dvojica su odigrala sjajan dupli pas posle kojeg je veznjak poslao precizan i neodbranjiv udarac za francuskog golmana. Tim iz Londona je ovim porazom ugrozio poziciju broj dva na tabeli pošto Arsenal ima samo tri boda i utakmicu manje, dok je Sautempton na šestoj poziciji, tri boda iza petoplasiranog Mančester junajteda.

Siti
Arsenal
ali se gosti iz Londona nisu predavali, već su uspeli da stignu do veoma značajnog boda
Junajteda

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.