DEBITOVAO NA MARAKANI, ROĐEN 2003. GODINE: Srbija ima najmlađeg profesionalca u istoriji fudbala!
Stadion Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

potpisao ugovor

DEBITOVAO NA MARAKANI, ROĐEN 2003. GODINE: Srbija ima najmlađeg profesionalca u istoriji fudbala!

Stoisavljević će, kao i prošle zime, biti na spisku igrača koji će 19. januara krenuti put Antalije na dvonedeljne zimske pripreme, gde Zmajeve očekuju četiri pripremna meča

Objavljeno:

Fudbalski klub Voždovac potpisao je danas profesionalni ugovor sa Draganom Stoisavljevićem, najmlađim debitantom u istoriji Super lige Srbije.

- Jako sam srećan zbog ugovora i podrške koju svakodnevno osećam od svih u klubu, počevši od trenera i uprave, kao i od saigrača. Zaista je zadovoljstvo biti deo ovog tima. Nadam se da ću opravdati poverenje koje klub ima u mene, i da ću strpljivim i marljivim radom doći do što više golova u dresu Voždovca - izjavio je Stoisavljević za sajt kluba.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović nije krio zadovoljstvo zbog toga što je mladi napadač potpisao prvi profesionalni ugovor u trajanju od tri godine.

- Dragan je izdanak naše omladinske škole i dugo je sa nama, što je još jedna stvar koja me čini izuzetno srećnim. Svojim talentom i svojim radom zaslužio je priliku koja mu se pružila. Nadam se da će ovo za njega biti još veći podstrek za dalji rad. Nema sumnje da je budućnost srpskog fudbala jer se dugo kod nas nije pojavio napadač takvih karakteristika, a mi u klubu ćemo raditi na tome da ima sve uslove za napredak kao i do sada - rekao je Damjanović.

Stoisavljević na potpisivanju ugovora
Stoisavljević na potpisivanju ugovora foto: FK Voždovac

Stoisavljević, rođen 2003. godine, debitovao je u novembru u meču protiv Crvene Zvezde na stadionu Rajko Mitić sa navršenih 16 godina i 5 dana, čime je postao najmlađi fudbaler koji je nastupio u zvaničnom meču Superlige Srbije.

Stoisavljević će, kao i prošle zime, biti na spisku igrača koji će 19. januara krenuti put Antalije na dvonedeljne zimske pripreme, gde Zmajeve očekuju četiri pripremna meča.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / FK Voždovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.