DOBIJAMO OZBILJNE PONUDE: Asana traže iz Francuske, Kinezi hoće Sumu...
Miloš Vazura, Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

oglasio se direktor

DOBIJAMO OZBILJNE PONUDE: Asana traže iz Francuske, Kinezi hoće Sumu...

Iz kluba je zasada otišao samo Filip Kljajić, a novajlija još nema

Objavljeno:

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura uverava da interesovanje mnogobrojnih evropskih i svetskih klubova, pa i konkretne ponude, neće pokolebati nikoga u Humskoj kada su u pitanju odlasci ključnih igrača iz kluba ove zime.

- Odbijamo ozbiljne ponude, danas je baš stigla jedna iz Kine za Sumu, a za Asana iz Francuske, kao i za Sadika. Veliko je interesovanje, ali u ovom prelaznom roku nema odlazaka, to je naš jasan stav i nećemo ga menjati - najavljuje prvi operativac kluba iz Humske.

foto: Starsport©

Kada je u pitanju status Umara Sadika, prema Vazurinim rečima sve može da bude rešeno bukvalno za čas.

- Partizan može da povuče klauzulu i u januaru i u junu. Videćemo sa Sadikom kad je najbolje da to učinimo, dovoljno je samo da pošaljemo jedan mejl.

Iz kluba je zasada otišao samo Filip Kljajić, a novajlija još nema.

- Radi se na dovođenju nekih igrača. Ekipa ostaje ovakva kakva jeste, neće biti mnogo promena. Pregovaramo, ali ne postoji ništa konkretno što može da se kaže. Sigurno je da nećemo dovoditi stranca, nemamo prostora da ga dobro platimo a da bude na tribinama. To bi moglo i da pokvari atmosferu u svlačionici, tako nešto nam nije potrebno. Lično, očekujem da dobijemo veliko pojačanje u Lazaru Markoviću. Dobro se oporavio, mogao je da zaigra i pred kraj zime. Musa je došao i videćemo u naredna dva-tri dana šta je sa njim. Pešukić ide u Budućnost na pozajmicu, a videćemo još gde će Gigić. Slično važi i za Šehovića i Strahinju Jovanovića - završio je Vazura.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.