Imobile napravio idiota od golmana Napolija! Ibra doneo pobedu Milanu! Handanović izvadio Inter - sad se pita Juve!
Ćiro Imobile i Sergej, Foto: EPA/Angelo Carconi

Serija a, 19. kolo

Imobile napravio idiota od golmana Napolija! Ibra doneo pobedu Milanu! Handanović izvadio Inter - sad se pita Juve!

Bivši reprezentativac Švedske nije uspeo da za 35 minuta na debiju protiv Sampdorije donese pogodak vredan trijumfa, ali sada jeste

Objavljeno:

Fudbaleri Milana pobedili su Kaljari u 19. kolu Serije A sa 2:0, a bez sumnje meč je obeležio pogodak Zlatana Ibrahimovića koji se upisao na dugom meču nakon dolaska u Italiji iz Los Anđelesa

Čekali su Milanezi na ovaj dan i dočekali su ga! Ibrahimović je ponovo doneo radost "rosonerima" nakon povratka u Italiju.

Bivši reprezentativac Švedske nije uspeo da za 35 minuta na debiju protiv Sampdorije donese pogodak vredan trijumfa, ali je u susretu sa Kaljarijem pokazao da će biti kapitalno pojačanje za Rosonere.

Nije mu se posrećilo u prevom poluvremenu kada je glavom pogodio stativu, ali u 64. minutu nije bilo spasa za golmana Kaljarija Olsena. Odlično se Ibrahimović demarkirao, sačekao centaršut Tea Ernandeza i doveo Milan u vođstvo od 2:0. Dijagonala je bila toliko precizna da je Ibrahimović podigao ruke pre nego što je lopta završila u mreži.

Pre Ibre, prvi gol delo je Rafaela Leao-a. Ovim trijumfom Milan je konačno uspeo da obraduje svoje navijače i ostvari veliku pobedu protiv tima koji je i dalje isped njih na tabeli.

Fudbaleri Lacija pobedili su na svom terenu u Rimu Napoli sa 1:0, u drugom meču dana.

Jedini gol postigao je Ćiro Imobile u 82. minutu, ali pogledajte samo na kakav način. Bolje je da mi ništa ne pišemo...

Lacio je nastavio niz dobrih rezultata i posle 13. pobede zauzima treće mesto na tabeli sa 42 boda. Po tri boda više imaju Inter i Juventus na prvom, odnosno drugom mestu na tabeli.

Napoli je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno sedmi u ligi i 10. je na tabeli sa 24 boda.

Fudbaleri Intera i Atalante odigrali su večeras u Milanu nerešeno 1:1 i tako umnogome pomogli Juventusu, koji bi sutrašnjom eventualnom pobedom nad Romom mogao da se osami na prvom mestu sa dva boda više od Intera.

Nerazuri su poveli u četvrtom minutu golom Lautara Martinesa, a izjednačio je Robin Gozens u 75. minutu.

Atalanta je imala odličnu šansu za pobedu u 88. minutu kada joj je dosudjen penal, ali je golman domaćih Samir Handanović odbranio šut Luisu Murijelu.

Inter je prvi na tabeli sa 46 bodova, bodom više ali i utakmicom više od drugoplasiranog Juventusa. Atalanta je peta na tabeli sa 35 bodova.

Serija A, 19. kolo:

Subota

Kaljari - Milan 0:2 (0:0) (Leao 46, Ibrahimović 64)

Lacio - Napoli 1:0 (0:0) (Imobile 83)

20.45 Inter - Atalanta

Nedelja

12.30 Udineze - Sasuolo 15.00 Fjorentina - SPAL 15.00 Torino - Bolonja 15.00 Sampdorija - Breša 18.00 Verona - Đenova 20.45 Roma - Juventus

Ponedeljak

20.45 Parma - Leće

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.