Nastavlja se košmar Nemanje Nikolića!
Nemanja Nikolić, Foto: Starsportphoto

VRAĆEN IZ VOJVODINE, ALI...

Nastavlja se košmar Nemanje Nikolića!

Iako se vratio u Partizan, on neće biti u opticaju za tim Sava Miloševića

Objavljeno:

Nemanja Nikolić iza sebe ima turbulentnu godinu. Posle odstranjivanja iz tima Partizana, prešao je u Vojvodinu, ali se ni tamo nije proslavio, pa je vraćen na Teleoptik.

Međutim, on na proleće neće nositi dres Partizana po povratku sa pozajmice, već će izvesno biti prosleđen nekom drugom klubu gde će nastupati do leta, prenosi Sportski žurnal

Kako se navodi, trener Savo Milošević, koji ga je letos "precrtao" smatra da Nikolić nije zadovoljio prethodnih šest meseci u Vojvodini, pa će po svoj prilici ponovo obući dres subotičkog Spartaka, čiji je član bio do leta 2018. kada je prešao u Partizan.

Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolić foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Postoji mogućnost da se Nikolić ponovo nađe na severu Bačke, a zainteresovanost „golubova“ potvrđuje i sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski.

- Nikolić je ovde uvek dobrodošao. On je fudbaler koji je ostavio dubok trag u Spartaku i mnogo je doprineo uspesima našeg kluba. Pošto je sada ovakva situacija, verujem da bi i Spartak mogao da pomogne njemu da se fudbalski vrati u život. Odluka je na njemu - rekao je Dunđerski.

Spartak će pokušati da se izbori za plej-of, ali to neće biti lak zadatak. Subotičani su ostali bez napadača Obradovića, pa bi im Nikolić došao kao „kec na desetku“.

- Deficitarni smo sa napadačima, posebno je to dolazilo do izražaja u prvom delu kada smo postigli samo 11 golova. Vremenom su se kockice složile, a najveće zasluge idu na adresu Obradovića, koji je pokrivao dve pozicije. Ostali napadači su mladi fudbaleri i od njih se prave partije tek očekuju, tako da nam je iskusan napadač preko potreban. Moramo brzo da reagujemo na tržištu - rekao je trener Gačinović

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.