Bivši fudbaler Zvezde najavljuje spektakl na utakmici crveno-belih i Olimpijakosa! (VIDEO)

biće luda atmosfera

Bivši fudbaler Zvezde najavljuje spektakl na utakmici crveno-belih i Olimpijakosa! (VIDEO)

Veoma mi je drago što je ovaj meč organizovan i verujem da će Zvezdina, a i celokupna srpska fudbalska publika imati priliku da uživa u kvalitetnom meču, rekao je Luka Milivojević
Objavljeno:

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević rekao je da se raduje prijateljskom meču sa Crvenom zvezdom, koji će dva kluba odigrati 10. maja u Beogradu. - Sa veliki nestrpljenjem očekujem duel dva bratska kluba i naravno da ponovo u crveno-belom dresu zaigram na Marakani. Veoma mi je drago što je ovaj meč organizovan i verujem da će Zvezdina, a i celokupna srpska fudbalska publika imati priliku da uživa u kvalitetnom meču. Prema informacijama koje imam, a one su još nezvanične, Olimpijakos će doći u vrlo jakom sastavu i zbog toga ocekujem da će utakmica biti za uživanje - rekao je Milivojević za sajt Crvene zvezde i dodao:

- Nadam se da će i stadion biti pun, da će publika doći da pozdravi, kako nove šampione Srbije tako i Olimpijakos koji sigurno uživa velike sipmatije Zvezdinih navijača. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde istakao je da ga saigrači iz kluba često pitaju za atmosferu na utakmicama beogradskog kluba. - Saigrači me često pitaju kako će biti u Beogradu. Rekao sam im da ih očekuje spektakl. I sami znaju koliko je puta i na našim tribinama bilo koreografija vezanih za Crvenu zvezdu, tako da će i ovoga puta biti nešto neponovljivo. Rekao sam im i da ih očekuje topla dobrodošlica i da će imati prilike da vide kako je to kad igra Zvezda.

elim da svi zajedno uživamo i pružimo dobru i kvalitetnu fudbalsku predstavu

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.