TERZIĆ PORUČIO KOJA 4 IGRAČA STANKOVIĆ INSISTIRA DA ZADRŽI: Otkrio i koja dvojica su otpisani u ovom trenutku!
Zvezdan Terzić na početku zimskih priprema Zvezde, Foto: Emilija Jovanović

Na svaku temu pomalo

TERZIĆ PORUČIO KOJA 4 IGRAČA STANKOVIĆ INSISTIRA DA ZADRŽI: Otkrio i koja dvojica su otpisani u ovom trenutku!

Generalni direktor crveno-belih je govorio o igračkom kadru i aktivnostima u prelaznom roku

Objavljeno: 12:03h
Nikola Husein

Crvena zvezda je počela zvanično sa zimskim pripremama sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

Legendarni bivši fudbaler nije želeo svog prvog radnog dana da govori o prelaznom roku, pojačanjima i odlascima, već je to prepustio Zvezdanu Terziću.

Generalni direktor crveno-belih se osvrnuo na januarski prelazni rok i istakao koji igrači će sigurno napustiti Marakanu iako su na spisku za pripreme, ali i koji igrači će sigurno ostati.

- Da vam otkrijem jednu tajnu, Stanković mi je tražio da četvorica igrača po svaku cenu moraju da ostanu u klubu. To su Ben, Gobeljić, Rodić i Vulić. Na njima Stanković insistira - odmah je saopštio Terzić.

Zvezdan Terzić je govorio o aktivnostima na transfer pijaci
Zvezdan Terzić je govorio o aktivnostima na transfer pijacifoto: Emilija Jovanović

Potom se osvrnuo na prelazni rok.

- Što se tiče prelaznog roka, pijaca će biti samo u jednom smeru. Poznata je činjenica da smo imali veliki broj igrača i nisu svi igrači mogli da dobiju šansu jesenas. Za mnoge igrače i danas je nedoumica kakav je njihov pravi kvalitet. Igrački kadar ćemo smanjiti i bićemo oprezni.

- Odlasci će biti popunjavani mladim igračima, dolazaka neće biti. Igrači iz omladinske šklole će dobiti mnogo veću minutažu, imamo i dobar tajming i 11 bodova viška u odnosu na rivale.

Dejan Stanković zna igrače oko kojih će graditi tim
Dejan Stanković zna igrače oko kojih će graditi timfoto: Emilija Jovanović

- Stanković mi je rekao da tri, četiri iskusnija igrača mogu da idu. Imamo adekvatne zamene već u klubu i spremni smo za odlazak bilo kojeg igrača.

Ono što je sigurno jeste da Hoze Kanjas i Žander Santana nisu u prvom planu i oni će najverovatnije napustiti Zvezdu vrlo brzo.

- Kanjas i Žander su veoma blizu odlaska. Imamo dva kluba zainteresovana za Kanjasa. U ovom momentu ni jedan ni drugi nisu u prvom planu - rekao je Terzić i potom je objasnio šta će biti sa pozicijama bekova.

Žander odlazi već ove zime sa Marakane
Žander odlazi već ove zime sa Marakanefoto: Emilija Jovanović

- Dejan planira da Gajića koristi kao alternativu Rodiću i Gobeljiću i levo i desno. Imamo Hajdina koji je naš igrač na pozajmici u Voždovcu, ako bude potrebe možemo da ga povučemo sa pozajmice, ali za sada to nije u planu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.