Dileme više nema: Muslin je novi selektor Srbije!

sve je gotovo

Dileme više nema: Muslin je novi selektor Srbije!

Srbija će u septembru početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. što bi joj bilo prvo veliko takmičenje od Mundijala u Južnoj Africi 2010
Objavljeno:

Nema više dileme! Kako prenose “Novosti” Slavoljub Muslin je novi selektor Srbije. On je na tom mestu nasledio Radovana Ćurčića, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa FSS. Muslin je stigao u Sportski centar u Staroj Pazovi i čeka se zvanična promocija. Proslavljeni stručnjak je u karijeri pored Crvene zvezde vodio francuske klubove Brest, Po, Bordo, Lans, Le Man, marokanski Vidad, Levski u Bugarskoj, Metalurg u Ukrajini, Lokomotivu, Himki, Amkar i Krasnodar u Rusiji, Anortozis na Kipru, beloruski Dinamo, te belgijski Lokeren i Standard Lijež, koji ga je otpustio jesenas.

Sasa Pavlic Koky
Srbija će u septembru početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. što bi joj bilo prvo veliko takmičenje od Mundijala u Južnoj Africi 2010. "Orlovi" će igrati u grupi sa Republikom Irskom, Moldavijom, Austrijom, Velsom i Gruzijom. Prvi meč će se igrati u Beogradu, 5. septembra će gostovati glavni konkurent Irska. (Espreso.co.rs/Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.