VELIKA REKONSTRUKCIJA NA MARAKANI: Deca konačno dobijaju šansu, poznati svi detalji transfera Marka Marina!
Foto: Starsport©

prelazni rok

VELIKA REKONSTRUKCIJA NA MARAKANI: Deca konačno dobijaju šansu, poznati svi detalji transfera Marka Marina!

Transfer doskorašnjeg kapitena Zvezde došao je na insistiranje fudbalera koji ima 31 godinu i koji želi da se naplati svojim poslednjim ugovorom

Objavljeno: 12:47h

Srpski šampion prodao je Marka Marina u Al-Ahli iz Saudijske Arabije, a kako saznajemo na njegovo mesto neće biti doveden nijedan fudbaler.

Kako Espreso saznaje, crveno-beli žele da razvijaju mlade fudbalere i odlaskom Marina otvara se prostor za Zvezdinu decu.

Transfer doskorašnjeg kapitena Zvezde došao je na insistiranje fudbalera koji ima 31 godinu i koji želi da se naplati svojim poslednjim ugovorom.

Marin je u Zvezdu došao u transferu vrednom 700.000 evra, odradio je veliki posao i prodat je za 1.700.000.

foto: EPA

Transfer je vredan oko 2.200.000 evra, ali će 500.000 pripasti Olimpijakosu na osnovu ranijeg dogovora dve ekipe kada je Zvezda otkupila njegov ugovor.

Pored Marina, iz Zvezde očekujue još odlazaka i time će se dodatno stvoriti prostor za mlade fudbalere, što znači da sledi potpuno podmađivanje tima.

Klub iz Ljutice Bogdana želi dodatno da smanji budžet za plate, a Marin je imao 1.200.000 godišnje, plus bonus i porezi. Njegova plata godišnje je koštala Zvezdu bruto dva miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.