Niko nikad nije čuo za njih: Znate li ko uopšte igra za Kosovo! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je realan, a ne zamišljen tim

Niko nikad nije čuo za njih: Znate li ko uopšte igra za Kosovo! (FOTO) (VIDEO)

Mišljenja smo da će se teško Šaćiri, Džaka, Cana i ostali opredeliti da nastupaju za selekciju Kosova, iako je primljena u članstvo UEFA, pa smo odlučili da vam predstavimo na koje igrače može da računa njihov selektor Albert Bunjaku
Objavljeno:

UEFA je načinila neviđeni presedan i prekršila sopstveni statut kako bi primila Fudbalski savez Kosova u svoje članstvo i time je dozvolila nacionalnom timu samoproklamovane tvorevine i klubovima da igraju zvanične mečeve i učestvuju u takmičenjima pod njenim okriljem. Odmah nakon toga su mediji u Prištini, ali i Albaniji počeli sa licitiranjem imena nekih od poznatih fudbalera koji nastupaju širom Evrope, a koji bi mogli da se odluče da sada nastupaju za kosovsku reprezentaciju, jer su poreklom sa tog prostora.

AP
Naše mišljenje je da nema ništa od toga da Šaćiri, Džaka i ostali, koji igraju u dosta jakim selekcijama koje redovno učestvuju na velikim takmičenjima, promene odluku i pređu da igraju za tim koji je u začetku i teško da će se u skorije vreme plasirati na neko Mundijal ili EURO, ma šta pričao prdsednik FS Kosova Fadilj Vokri.
Reuters
Zato će njihov selektor Albert Bunjaku, morati da se zadovolji onim igračima koje je i do sada pozivao, dok su igrali nezvanične utakmice pod obeležjima UEFA. Uglavnom su to igrači za koje pratioci fudbalskih dešavanja na ovim prostorima teško da su čuli i nemaju pojma ko su, mada su to najčešće fudbaleri iz inostranih klubova.
1. Samir Ujkani (Latina) - Kapiten i najpoznatije ime koje igra za Kosovo u ovom trenutku je prvi golman reprezentacije, a igra u timu koji se takmiči u Seriji B.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.