BIVŠI IGRAČI ZVEZDE I PARTIZANA BRANE SVETINJE U CRNOJ GORI: Delije će svog heroja sa derbija teško prepoznati!
Litija vernika u Baru, Foto: Printscreen/Instagram/sasa3pavlovic

Oni su uz narod

BIVŠI IGRAČI ZVEZDE I PARTIZANA BRANE SVETINJE U CRNOJ GORI: Delije će svog heroja sa derbija teško prepoznati!

I neke od javnih ličnosti su se uključile u proteste širom Crne Gore

Objavljeno:

Danima već traju protesti u Crnoj Gori zbog novog zakona o slobodi veroispovesti i građani u svim gradovima se protive otimanju srpskih svetinja na prostoru te države.

Među njima su i nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana koji su se ovih dana uključili u proteste.

Brojni navijači crveno-belih se sećaju sigurno Dragana Bogavca jednog od junaka pobede u 120. Večitom derbiju kada je upisao asistenciju i pogodak u trijumfu nad Partizanom.

On je nakon igračke karijere malo promenio imidž, ostao je bez kose, ali je zato pustio bradu i redovan je na molebanima i protestnim šetnjama ovih dana.

- Moramo svi mi odavde da odemo, ko god je rođen U Crnoj Gori, ko je Srbin iz Crne Gore. Nismo mi Crnogorci iskompleksirani i oni koji kažu „ja sam Crnogorac ja mrzim Srbe“. Ne, mi smo svi Srbi iz Crne Gore i volimo crkvu. I ne damo da nam iko otima svetinje. Apelujem na sve ljude koji su odavde da se ide i da se brane svetinje u Crnoj Gori, jer samo ako u velikom broju budemo dole, možemo pomoći - rekao je Bogavac za portal "IN4S".

S druge strane na protestima u Baru je ovih dana tokom praznika prisutan i Saša Pavlović, miljenik Grobara koji je na svom Instagram storiju objavio snimke sa litije u odbrani svetinja.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/sasa3pavlovic

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.