VRAĆA SE OGNJEN VRANJEŠ: Za sve je zaslužan bivši trener Crvene zvezde!
Ognjen Vranješ dok je igrao za Zvezdu, Foto: Starsport©

VELIKA VEST ODJEKNULA JE BALKANOM

VRAĆA SE OGNJEN VRANJEŠ: Za sve je zaslužan bivši trener Crvene zvezde!

Ovo bi bila veoma velika stvar pred izazove koji slede krajem ove zime

Objavljeno:

Novi selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević obavio je razgovor sa prvotimcem atinskog AEK-a Ognjenom Vranješom, koji zbog svojih „egzibicija“ van terena nije konkurisao za kvalifikacione utakmice za EURO 2020.

- Takođe, Ognjen je razgovarao i sa čelnicima Saveza - javlja izvor Avaza blizak kontroverznom fudbaleru.

Kako je ovaj bosansko-hercegovački medij objavio još u novembru, Vranješ je bio spreman da se i ranije vrati pod zastavu domovine, a nakon što je danas na svom Facebook profilu objavio tri slike u dresu državnog tima, dve pojedinačne i jednu grupnu, u fudbalskim kuloarima je odmah krenula priča da je postignut konačni dogovor.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ foto: Printscreen/Instagram/ognjen_vranjes

- Nažalost, zbog gluposti je isključen iz tima - rekao je nedavno za „Avaz“ naš as iz Juventusa Miralem Pjanić oko „slučaja Vranješ“ i dodao:

- Zbog neke spoljašnje stvari. Krivo mi je zbog toga. Bio je odličan, mnogo je doprinosio reprezentaciji. Privatno je, takođe, dobar momak – prokomentarisao je Pjanić.

"Zmajevi" će, podsetimo, 26. marta u Zenici odigrati polufinalnu utakmicu plej-ofa Lige nacija, odnosno baraža za EURO 2020 protiv Severne Irske.

Pobednik iz tog duela ide na boljeg iz duela Republika Irska - Slovačka. Ako to bude BiH državni tim, i finalni meč baraža biće odigran u Zenici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.