NAJAVLJEN JE KAO ZVER NA SREDINI TERENA: Gde je i šta radi jedan od najvećih Partizanovih promašaja ove decenije?
Jurij Vakulko, Foto: FK Partizan

LOŠA KARIJERA ZA SAD

NAJAVLJEN JE KAO ZVER NA SREDINI TERENA: Gde je i šta radi jedan od najvećih Partizanovih promašaja ove decenije?

Otišao je u klub koji je za dve sezone iz treće ušao u prvu ligu, ali ni tamo se nije naigrao fudbala

Objavljeno:

Juri Vakulko je u Partizan stigao pre nekoliko sezona sa reputacijom jednog od najtalentovanijih ukrajinskih fudbalera i kao kapiten mlade reprezentacije, međutim, ništa od kvaliteta i talenta nije pokazao u Humskoj. Naprotiv... Pokazao je suvi prosek na terenu, a nastupio je samo u par zvaničnih mečeva.

Zato je bilo jasno da će posle pozajmice u Arsenalu iz Kijeva, leta 2019. i definitivno napustiti crno-bele, što se i dogodilo.

On je pojačao klub po imenu Dnipro 1, koji je za dve sezone iz treće lige uspeo da se dokopa elitnog ranga takmičenja, ali ni tamo se nije nešto preterano naigrao.

Juri Vakulko
Juri Vakulko foto: Beta/Branislav Božić

Otkako je došao u Dnipropetrovsk, odigrao je 13 utakmice, samo devet počeo, dok je četiri puta ulazio sa klupe pred sam kraj. Gol još uvek nije postigao, a tim mu se nalazi u zoni ispadanja i do kraja sezone boriće se za opstanak u eliti.

S obzirom na to da je najavljivan kao zver na sredini terena, jasno je da nije opravdao svoj potencijal ni u koju ruku, pa se zasluženo našao u našoj rubrici "gde je i šta radi" u kojoj najčešće pišemo o promašenim investicijam naših klubova koje su bogzna gde u inostranstvu i kojima u najviše slučajeva baš i ne cvetaju ruže.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.