ŠOK: Mladen Krstajić je povukao RADIKALAN POTEZ u svojoj karijeri!
Mladen Krstajić, Foto: Beta/Branislav Božić

ode!

ŠOK: Mladen Krstajić je povukao RADIKALAN POTEZ u svojoj karijeri!

Napustio mesto uspeha

Objavljeno:

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić potvrdio je u javljanju za MONDO da je podneo neopozivu ostavku na mestu predsednika Radnika iz Bijeljine, ne želeći da ulazi u detalje zbog čega je doneo ovakvu odluku.

Od dolaska na čelo semberijskog tima, 23. januara 2015. godine, Krstajić je podigao Radnik na mnogo viši. Bijeljinci su od ekipe koja se bori za opstanak, došli do pozicije da osvajaju brojne trofeje, te su prvi put u istoriji zaigrali na međunarodnoj sceni.

Za nešto manje od pet godina provedenih u klubu, Krstajić je uradio brojne stvari kojima je Radnik približio najjačim bh. klubovima.

Semberijski premijerligaš konstantno je u vrhu tabele, borio se za trofeje, te osvajanjem Kupa BiH izborio nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Osim premijernog nastupa u Evropi, kada je Radnik u dvomeču eliminisan od bugarske ekipe Beroe (0:0, 0:2), bijeljinski tim i ove sezone igrao je kvalifikacije za Ligu Evrope, u kojima je nesrećno, nakon penala, poražen od Spartaka iz Trnave (0:2, 2:0, penali 2:3 za Slovake).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.