Neće se zadovoljiti samo jednom titulom: Poruka vlasnika Lestera svima koji žele njegove igrače!

Već imaju planove za budućnost

Neće se zadovoljiti samo jednom titulom: Poruka vlasnika Lestera svima koji žele njegove igrače!

Neće biti nikakve rasprodaje u redovima "lisica", iako ima mnogo zainteresovanih klubova, poručio je sin vlasnika novog šampiona Premijer lige
Objavljeno:

Vlasnici novog šampiona engleske Premijer lige, Lestera nameravaju da zadrže na okupu pobednički tim, uprkos spekulacijama da su za većinu igrača zainteresovani bogatiji klubovi. Čudo se dogodilo: Lester slavi titulu, Azar heroj Lisica! (VIDEO) "Lisice" su osvojile prvu šampionsku titulu u 132-godišnjoj klupskoj istoriji, pošto je njihov konkurent Totenhem ispustio dva gola prednosti i odigrao 2:2 sa gradskim rivalom Čelsijem na "Stamford Bridžu".

Ne moramo ni da vam kažemo šta se desilo u Vardijevoj kući kad je sviran kraj u Londonu! (VIDEO) Tajlanđanin Ajavat Šrivadhanaprabha, sin vlasnika kluba Vičaja Šrivadhanaprabhe, gledao je utakmicu na "Stamford Bridžu", a posle tog meča rekao je da će uprava pokušati da zadrži ekipu na okupu. Ovo se ne pamti: Lester dobio prvake Engleske i šampiona sveta u istoj noći! (FOTO) - Nikoga nećemo prodati. Mi nismo klub koji proizvodi igrače, koje će razvijati drugi. Svi igrači žele da ostanu da se zajedno borimo i videćemo dokle ćemo dogurati. Prodavanje igrača nije u našim planovima - rekao je on.
Reuters
Očekuje se da će tokom letnjeg prelaznog roka bogatiji klubovi poslati ponude Lesteru za fudbalere sredine terena Rijada Mareza i Ngoloa Kantea, napadača Džejmija Vardija i golmana Kaspera Šmajhela. Kladioničari su pre početka sezone davali Lesteru šanse da osvoji titulu 5.000:1, što je ista kvota kao da će američki predsednik Barak Obama posle politike zaigrati kriket za reprezentaciju Engleske ili da će Elvis Prisli biti pronađen živ.
- Moj otac je ponosan što je vlasnik engleskog premijerligaškog kluba. A sada je vlasnik šampionskog tima Premijer lige i ne može biti ponosniji. On srcem vodi klub - rekao je Ajavat. On je dodao da će šampionski pehar biti ukrašen plavim i žutim trakama. Plavim u bojama Lestera, a žuta je boja tajlandske kraljevske porodice. Pehar novim šampionima biće uručen u subotu, kada će Lester na svom terenu igrati protiv Evertona. Ajavat je najavio da će Lester gostovati u Tajlandu tokom leta.
- Oni će vrlo uskoro doći u Tajland. Ovo je neverovato. Treba pohvaliti i ljude u Tajlandu, pošto naši fudbaleri znaju koliku podršku su im pružali - rekao je Ajavat. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.