MARIN SE OGLASIO POSLE PRIČE O NAPUŠTANJU ZVEZDE: Odlazak Vladana Milojevića mu je teško pao!
Marko Marin, Foto: Nemanja Nikolić

kapiten o svemu

MARIN SE OGLASIO POSLE PRIČE O NAPUŠTANJU ZVEZDE: Odlazak Vladana Milojevića mu je teško pao!

- Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi - podvukao je Marin

Objavljeno: 15:30h

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin osvrnuo se na nedavnu promenu trenera, istakavši da su igrači tužni zbog odlaska Vladana Milojevića, ali i uzbuđeni zbog saradnje sa Dejanom Stankovićem.

- Želeo bih da se zahvalim Vladanu Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala – rekao je vezista crveno-belih.

Marin ne krije uzbuđenje i oduševljenje zbog saradnje sa legendom Crvene zvezde i srpskog fudbala Dejanom Stankovićem.

- Posebno mi je zadovoljstvo što Milojevića menja Dejan Stanković, čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu.

Marko Marin
Marko Marin foto: Starsport©

Retkost je da trener koji odlazi, u kancelariji sačeka novog šefa stručnog štaba kako bi ga uputio u sve ono što je neophodno da zna pre preuzimanja “trenerske palice”.

- Ispratio sam način na koji je došlo do promene trenera kluba. Bilo je zadovoljstvo to pratiti i kao igrač i kao čovek. Retkost je da odlazeći trener dočeka novog, a to govori o stabilnom radu u klubu i veličini. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi - podvukao je Marko Marin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.