RADONJIĆ OTVORIO DUŠU: Mora da vodi računa o roditeljima! Otkrio je i kada se fudbalski preporodio!
Nemanja Radonjić, Foto: AP

opširan intervju

RADONJIĆ OTVORIO DUŠU: Mora da vodi računa o roditeljima! Otkrio je i kada se fudbalski preporodio!

Otvoreno je pričao o svemu

Objavljeno:

Nemanja Radonjić se proporodio ove sezone i ponovo je igrač od kojeg strahuje sve odbrane.

Brzonogi ofanzivac je dao jedan opširan intervju za francuski "Le Provance" u kojem se dotakao brojnih tema.

- Možda mi je trebalo malo više vremena da se naviknem na francusko prvenstvo. Tačno je da prošle godine nisam mnogo igrao, često sam ostajao na klupi. Nijedan igrač to ne voli. Zato se nadam da ću nastaviti što češće da igram - rekao je Radonjić.

Zanimljivo je da je dao četiri gola na pet utakmica i to uvek ulazivši sa klupe. Istakao je da se samopouzdanje stekao protiv Bresta.

- Ne događa se često da kada budete na klupi postignete gol. Utakmica protiv Bresta je bila okidač. Stekao sam samopouzdanje. Shvatio sam da kao alternativa mogu mnogo da pomognem timu. Međutim, nadam se da ću neke mečeve igrati od početka - iskren je Srbin.

Dotakao se i periodu kada je bio u Romi, kada mu je karijera takođe bila u stagnaciji.

- Zo ne može da se poredi. Velika je razlika u iskustvu. Tada sam imao 16 godina, dakle bio sam jako mlad. Nisam bio profesionalac. Ovo je moje prvo profesionalno iskustvo van Srbije.

Pričao je i o razlici između fudbala u Srbiji i Francuskoj...

- Za mene je to veoma visok nivo. Kada dođete iz Srbije, bude vam veoma teško, razlika između dva prvenstva je ogromna. Ovde se mnogo više trči, fizički je dosta zahtevnije takmičenje. Isto tako i taktički. Sada mi konačno dobro ide. Ali moram da gledam u budućnost. Ne smem da se osvrćem na golove koje sam postigao - rekao je Nemanja.

On je, između ostalog, rekao i da njegovi roditelji ne rade i da mora da ih izdržava.

- Sa mnom je stalno moj prijatelj Saša Popović i devojka Sofija. Roditelji su samo jednom bili. Oni žive u Srbiji. Majka Radmila ne radi, otac Dejan je nedavno prestao. Tako da sada moram da vodim računa o njima. Ne idem često u centar grada. Umoran sam od treninga - rekao je Radonjić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.