Titula će morati da sačeka: Lester propustio priliku da savlada Mančester na Old Trafordu! (FOTO) (VIDEO)

PREMIJER LIGA, 36. KOLO

Titula će morati da sačeka: Lester propustio priliku da savlada Mančester na Old Trafordu! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, "lisice" imaju razloga za zadovoljstvo, jer će u ponedeljak uveče svim srcem navijati za Čelsi
Objavljeno: 19:50h

Fudbaleri Mančester junajteda i Lestera odigrali su derbi nedeljnog programa Premijer lige u 36. kolu, a meč se završio rezultatom 1:1. Daleko je Evropa: Svonsi deklasirao kombinovani tim Liverpula! (FOTO) (VIDEO) Imali su i jedni i drugi svojih šansi za pobedu, ali su se na kraju bodovi podelili, što ne odgovara ni "đavolima" ni "lisicama". Trostruka pobeda Njukasla uz golčinu iz slobodnjaka: Benitez kaže hvala Arsenalu! (VIDEO)

Tadić je Teodosić na fudbalskom terenu: Srbin do ludila doveo odbranu Sitija asistencijama! (VIDEO) Zbog toga se Junajted odaljio na pet bodova od mesta koje vodi u kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će verovatno igrati Ligu Evrope, dok je Lester na "+8" u odnosu na Totenhem koji će čekati duel Čelsija i Totenhema. Ukoliko "plavci" savladaju gradskog rivala, to će biti matematički obezbeđena titula za ekipu Klaudija Ranijerija, stoga će svi navijači vodećeg kluba svim srcem navijati za Dijega Koštu i drugare.
Na "Teatru snova" se sve odigralo u prvih 17 minuta. Najpre je Marsijal doneo prednost Junajtedu na asistenciju Valensije. A onda, samo osam minuta kasnije, Ves Morgan je uspeo da se izgura pored snažnih defanzivaca Mančestera i izjednači rezultat.

Rezultati
Nedelja 3:1 1:1 4:2
Subota 3:2 2:1 1:0
1:1 0:3 1:0
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.