NAJVAŽNIJI ZVEZDIN POTPIS OVE GODINE: Crveno-beli zaradili 8.000.000 evra!
Foto: Espreso.co.rs

TERZIĆ STAVIO PARAF

NAJVAŽNIJI ZVEZDIN POTPIS OVE GODINE: Crveno-beli zaradili 8.000.000 evra!

Ugovor je potpisan na dve godine

Objavljeno: 16:19h
Nikola Husein

Crvena zvezda već pola decenije uspešno promoviše ruski naftni brend Gazprom, a nastaviće to da čini i u naredne dve.

Ove srede na Marakani je potpisan novi ugovor između prvaka Srbije i ovog magnata sa istoka Evrope, koji je sponzor između ostalih i Ligi šampiona, Zenitu, Šalkeu...

Svetozar Mijailović je zvanično stavio paraf na ugovor koji je predstavio Zvezdan Terzić u društvu predstavnika Gazproma Aleksandra Dimalja.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Podsetimo, crveno-beli sarađuju sa ruskim naftnim magnatom od 2015. godine, a sponzorstvo je, po ugovoru iz te godine, iznosilo 4.500.000 evra po sezoni. 2018. godine produženo je do 2020, a sada i do 2022.

- Ovo potpisivanje doživljavamo kao priznanje za sve urađeno u proteklom periodu. Takođe, doživljavamo ga i kao krunski dokaz bratskih odnosa naše dve države, Rusije i Srbije. Gazprom je kompanija koja je pomagala Zvezdu i kada su stvari bile teže, a nastavlja i sada kada Zvezda niže najveće uspehe u modernoj istoriji. Ovih uspeha sigurno ne bi bilo da nismo imali finansijsku stabilnost koju su nam oni pružili - rekao je prilikom potpisivanja Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.