NAJLUĐA PRIČA OBIŠLA SVET: Prvak je sveta u jednom sportu, a postao je lider i u Fantaziju Premijer lige!
Karlsen je lider u Fantaziju, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, Fantasy Premier league

NEVEROVATNO!

NAJLUĐA PRIČA OBIŠLA SVET: Prvak je sveta u jednom sportu, a postao je lider i u Fantaziju Premijer lige!

Svaka mu čast kako sve postiže!

Objavljeno:

Najbolji svetski igrač šaha‚ Magnus Karlsen i šampion u ovom mislilačkom sportu preko decenije upravo je postao pravi hit i u fudbalskom svetu, ali onom virtuelnom.

Naime, on je zvanično, bar nakratko, postao lider Fantazija Premijer lige, takmičenja u kom ljudi širom sveta biraju tim sastavljen od igrača iz engleske elite, a onda se takmiče jedni sa drugima u tome ko će osvojiti više poena.

On je u nedelju postao prvi, pošto je kapiten njegovog tima, koji mu je doneo duple poene, Mohamed Salah, postigao dva pogotka u trijumfu Liverpula.

Nažalost po njega, već u ponedeljak uveče zbog meča Kristal Palas - Barnli je pao na treće mesto, ali u svakom slučaju nije loše da u jednom sportu budete prvi, a u simulaciji drugog sporta treći.

- Što se tiče Fantazija, optimista sam, ali i "Optamista" - rekao je Karslen, a objašnjenje ove rečenice je to da koristi podatke od statističara iz kuće "Opta" kako bi pravio selekciju igrača pred svako naredno kolo.

Kao i mnogi njegovi sunarodnici iz Norveške, Karlsen je opsednut Fantazijem. Čak njih osmorica iz ove severne i hladne zemlje bilo je u top 50 u svetu pre dve godine, a evo, ove 2019. dobili su i prvog lidera. Ponavljamo, nakratko, jer je Karlsen trenutno "tek" treći.

Interesantno, on prošle sezone nije bio toliko dobar, čak je u jednom momentu tavorio i da opstane u top 1.000, ali kada je to uspeo, onda je samo nebo bilo granica, jer je sa nekolicinom igrača baš pogodio, a iz nedelje u nedelju je imao i dosta sreće.

Želimo mu da tako i nastavi, što da ne...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.