INSAJDERSKA PRIČA RONALDOVE KOMŠINICE: Njegova deca žive u zlatnom kavezu!
Ronaldo sa lepšom polovinom, Foto: AP/Luca Bruno

zanimljvio

INSAJDERSKA PRIČA RONALDOVE KOMŠINICE: Njegova deca žive u zlatnom kavezu!

- Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt - rekla je Elizabeta

Objavljeno: 18:45h

Ronaldova komšinica u Torinu Elizabeta Beti Borel govorila je o tome kako je biti u njegovom komšiluku.

- Bilo me strah zaglušujuće glasnog partijanja i danonoćne buke, ali Kristijano i njegova porodica su najbolje komšije koje sam uopšte mogla poželeti - rekla je za Corriere della Sera pa je dodala:

- Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fijat, a Kristijana svaki dan vidim u Rols Rojsu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt.

Best way to start my weekend ❤️?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Elizabetin otac je Feliće Borel, nekadašnja Juventusova zvezda.

- Ja sam imala detinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova deca žive drugačije. Često vidim Kristijana Juniora kako na zaštićenome delu ulice vozi skejt, iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i obezbeđenje i iza deteta su uvijek i telohranitelji. Isto je i Georgina kada želi kao sve mlade majke po lepom vremenu prošetati sa decom. I ako je ulica prazna, s njima je uvek obezbeđenje, tj. najčešće više njih i- spričala je pa je nastavila:

- Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Kristijano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegovog godišta, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dete vidim jedino samo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.