VUČIĆ NEĆE GLEDATI ZVEZDU U ATINI: Iako boravi u Grčkoj, predsednik Srbije odustao od prisustva na meču sezone!
Aleksandar Vučić boravi u službenoj poseti Atini, Foto: Pritnscreen

Zajednička odluka s grčkim premijerom

VUČIĆ NEĆE GLEDATI ZVEZDU U ATINI: Iako boravi u Grčkoj, predsednik Srbije odustao od prisustva na meču sezone!

On je dodao i da je po gradu sreo navijače Zvezde

Objavljeno: 08:57h

"Kada igrate partiju šaha razmislite šta je sledeći potez protivnika, ne vaš i ne mislite da je protivnik gluplji i da razmišlja tupavo kao vi - to je mala lekcija političkim protivnicima koji misle da se razumeju u politiku", rekao je u utorak uveče predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je u izjavi za "TV Pink", a upitan da li je došao u zvaničnu posetu Grčkoj zbog utakmice Crvene Zvezde, rekao kako je to na društvenim mrežama pisao Slobodan Georgijev, te dodao da neće biti na utakmici i da se vraća u Beograd ranije.

- Zamislite potpisujete sa nekim Deklaraciju o strateškom prijateljstvu, a onda kažu da ste došli samo zbog utakmice. Problem kod tig ljudi je da polaze od sebe. Kada god pročitate šta pišu vidite autoprojekciju, da bi oni to uradili što pišu. Misle gde bi za sebe mogli nešto da urade i sebi stave nešto u džepg. Ssto se tog smešnog tipa tiče, šta ga briga to je još jedna laž - kazao je Vučić.

Preneo je da se sreo sa našim ljudima koji su došli da navijaju za Zvezdu i da je dobio poziv od generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, ali nije mogao da se vidi snjim večeras jer je imao večeru sa predsednikom Grčke.

- Želim sreću Zvezdi na sutrašnjoj utakmici. Premijer Kirjakos Micotakis navija za Olimpijakos i kada smo se dogovarali za posetu znali smo da je utakmica, ali smo odlučili da na nju ne idemo, jer ne želimo da neko bude tužan i nezadovoljan. Gradimo dobre odnose - kazao je on.

Poželeo je dobar provod Srbima koji su došli u Atinu na utakmicu i kazao da se nada uspehu crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.