MARTINS POTVRDIO LOŠE VESTI PRED ZVEZDU: Prošli smo kroz ovakvu situaciju i želimo da ispišemo istoriju!
Pedro Martins, Foto: Starsport©

liga šampiona

MARTINS POTVRDIO LOŠE VESTI PRED ZVEZDU: Prošli smo kroz ovakvu situaciju i želimo da ispišemo istoriju!

- Znamo da će se rival osloniti na kontranapade, tako da ćemo brzo morati da osvajamo loptu. Da budemo inteligentni - rekao je strateg Olimpijakosa

Objavljeno:

Bratska ljubav će sutra biti po strani, na talonu je evropsko proleće i oba tima će želeti da ostvare rezultat koji bi im omogućio 1/16 finala Lige Evrope. Crvena zvezda gostuje Olimpijakosu u Pireju, a trener grčkog velikana Pedro Martins smatra da nas sutra očekuje pravi spektakl.

Srpski šampion je slavio u Beogradu rezultatom 3:1.

- Priroda dve utakmice je potpuno drugačija. Sutra moramo da pobedimo ako želimo da nastavimo evropsku trku. Verujem da ćemo sutra videti spetakl i da ćemo na kraju slaviti. Zaslužujemo da igramo iu Evropi - rekao je Martins.

Portugalac je istakao kontranapad kao najveću snagu Beograđana.

- Moraćemo da budemo snažni i fokusirani na obaveze. Posebno ćemo morati da pazimo da ne pravimo greške u opasnoj zoni. Znamo da će se rival osloniti na kontranapade, tako da ćemo brzo morati da osvajamo loptu. Da budemo inteligentni.

Martins i Milojević
Martins i Milojević foto: Starsport©

Pritisak je veliki, ali grčki prvak je već navikao da igra u takvim uslovima.

- Za igrače je sjajno kada učestvuju u vrhunskom događaju. Stvarno se raduju ovoj utakmici, jer možemo da ispišemo istoriju. Mi smo već prošli kroz ovakvu situaciju, igrali finala. Tako je bilo u sudarima sa Plzenja, Krasnodara, Bašakšehira, pa i PAOK-a.

Trener Olimpijakosa je potvrdio da Matiju Valbuena neće moći da pomogne svojoj ekipi pred meč sa Zvezdom.

„Bili smo u istoj situaciji protiv Totenhema. Tada je Valbuena bio na klupi, jer nije bio 100 posto spreman. On je veoma važan za nas, ali smo pokazali da možemo da se takmičimo i bez najboljih. Odigrali smo sve utakmice dobro, osim one u Minhenu“, jasan je bio Martins.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.