Zvezdina 2 glavna pika za pojačanja: Ibanjezov ortak i nemilosrdni napadač! (VIDEO)

Uveliko se radi na dolasku

Zvezdina 2 glavna pika za pojačanja: Ibanjezov ortak i nemilosrdni napadač! (VIDEO)

Crveno-beli već uveliko rade na dovođenju neophodnih pojačanja u ekipu koja će napasti ulazak u grupnu fazu Lige šampiona
Objavljeno:

Svesni su u taboru Crvene zvezde da su im neophodna pojačanja ukoliko žele da se domognu makar plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, što je pokazala i utakmica protiv Čukaričkog. Zato već sada na stadionu "Rajko Mitić" užurbano rade na završavanju poslova oko dolaska letnjih pojačanja kako bi ona bila od starta priprema na raspolaganju Grofu Božoviću. Nije tajna da crveno-beli traže pre svega pojačanje u centralnom delu odbrane, jer se Edson nije baš pokazao kao dovoljno kvalitetan, a najrealnije deluje opcija o dolasku Džonatana Kabrala iz argentinskog Rasinga.

Argentinac se odlično poznaje od ranije sa Luisom Ibanjezom, nije previše skup, poseduje dovoljno kvaliteta, a i raspoložen je da stigne na "Marakanu". Što se tiče pojačanja u napadu Zvezdanu Terziću i njegovim saradnicima je prioritet da se zadrži Ugo Vijeira, ali i da mu se dovede saigrač i konkurent, a "Žurnal" navodi da je izbor pao na Frederika Gounongbea iz Vesterloa.
Profimedia
Reč je o reprezentativcu Benina koji je u prethodne dve sezone na 45 mečeva u Belgiji postigao 22 gola, od čega 13 ove godine, a sezonu je završio još 13. marta. On je drugačiji tip centarfora od Portugalca sa visinom od 191 centimetar.

Žurnal.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.