ZVANIČNO: Novo poglavlje u karijeri Aleksandra Kataija!
Aleksandar Katai, Foto: Saša Pavlić Koky

ZVEZDO, VIDIŠ LI OVO?

ZVANIČNO: Novo poglavlje u karijeri Aleksandra Kataija!

Ono što je najavljeno, sada je dobilo i potvrdu

Objavljeno:

Aleksandar Katai je pre određenog vremena u jednom intervjuu obelodanio da će uskoro završiti saradnju sa Čikago Fajerom, a to se upravo i dogodilo.

Povremeni reprezentativac Srbije od pre nekoliko dana je slobodan igrač. Čikago Fajer, čiji dres je nosio u prethodne dve i po godine, nije aktivirao opciju iz ugovora o produženju na još godinu dana, tako da će ljubimac Delija moći da bira gde će da ide i to bez obeštećenja.

Ukoliko se odluči za SAD novi tim Aleksandra Kataija moraće da uplati simbolično obeštećenje Čikagu. Za ostale zemlje to ne važi, pa će se za Kataija otimati mnogi.

Aleksandar Katai
Aleksandar Katai foto: Saša Pavlić Koky

Jedan od vodećih američkih klubova pokazao je interesovanje za njega, saznaje MOZZART Sport, a već u utorak o tome će biti poznato više.

Katai gleda ka Starom kontinentu, gde se igra najbolji fudbal, na kom još uvek nije pokazao šta i koliko može, ali u igri je i Azija, naravno, zbog novca:

- Stvarno verujem da mogu da igram fudbal na najvišem nivou. I da sam to pokazao. Sa druge strane i Azija je uvek opcija. Znate i zbog čega. Karijera kratko traje, uvek se razmišlja i o porodici - rekao je Katai u nedavnom intervjuu za MOZZART Sport.

Naravno, i navijači Crvene zvezde voleli bi da ga vide u svojim redovima, ali jasno je da zbog platežne moći koji i nije preterano velika, na takav scenario će morati da sačekaju barem još nekoliko sezona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.