SMOLING I LUKAKU REAGOVALI POSLE SKANDALA: Crni petak je najgori naslov ikada!
Romelu Lukaku, Foto: Romelu Lukaku

razočarani

SMOLING I LUKAKU REAGOVALI POSLE SKANDALA: Crni petak je najgori naslov ikada!

- Vi, momci, i dalje podržavate negativnost i problem rasizma

Objavljeno:

Fudbaler Intera Romelu Lukaku rekao je da je naslov na naslovnoj strani Korijere delo Sporta najgluplji koji je video u svojoj karijeri.

- Umesto da se fokusira na bitku između dva tima, Korijere delo Sport objavljuje najgluplji naslov koji sam video u karijeri - napisao je Lukaku na Instagramu.

Čuveni italijanski list našao se pod udarom kritika pošto je uz fotografije igrača Romelua Lukakua i Krisa Smolinga stavljen naslov "Crni petak". - Vi, momci, i dalje podržavate negativnost i problem rasizma. Umesto da razgovaramo o prelepoj utakmici koja će se odigrati na San Siru između dva sjajna kluba... Obrazovanje je ključ. Vi, momci iz Korijere delo Sporta, trebalo bi da uradite bolji posao u vezi s tim. Hvala navijačima i svim ostalim novinarima na podršci. Radujemo se sutrašnjoj utakmici. Napred Inter - napisao je belgijski fudbaler.

- Iako bih voleo dan da provedem fokusiran na veliku utakmicu, važno je da priznam da je ono što se dogodilo jutros bilo pogrešno i veoma bezosećajno - naveo je Smoling i dodao da se nada da će urednici koji su bili uključeni u smišljanje tog naslova preuzeti odgovornost i razumeti moć koju imaju reči.

Utakmica 15. kola Serije A između Intera i Rome igra se u petak od 20 časova i 45 minuta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.