ŠOK U 95. MINUTU, ESKIĆ ISPORUČIO KAZNU: Napredak srušio Partizan posle velikog preokreta i sudijske greške!
Slavlje fudbalera Napretka, Foto: Starsport©

19. kolo SUPERLIGE SRBIJE

ŠOK U 95. MINUTU, ESKIĆ ISPORUČIO KAZNU: Napredak srušio Partizan posle velikog preokreta i sudijske greške!

Sva dešavanja mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 21:42h

Kada ne iskoriste svoje šanse onda sledi kazna. Ovo je nepisano fudbalsko pravilo koje smo videli na delu u Humskoj. Napredak je posle preokreta i gola u 95. minutu došao do šokantne pobede nad Partizanom u vanrednom, 19. kolu Superlige Srbije - 3:2.

Gol odluke je postigao Nikola Eskić samo nekoliko sekundi pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Savo Milošević će biti mnogo ljut na svoje pulene, koji su imali sve u svojim rukama i samo je trebalo da fudbalskim žargonom "zatvore" utakmicu, ali Sadik i Suma nisu uspeli da stopostotne prilike pretvore u gol pri rezultatu 2:1 za Partizan i tako reše pitanje pobednika.

1 / 6 Foto: Starsport©

Crno-beli su poveli u 13. minutu posle velike sudijske greške. Suma je postigao gol iz dvometerskog ofsjada, ali to nisu primetili arbitri na večerašnjem meču. Razigrale su se obe ekipe u tim momentima. Gledali smo uzbudljiv fudbal, a Suma je novim golom duplirao prednost Partizana u 34. minutu. Posle karambola u šesnaestercu Napretka omaleni igrač crno-belih se najbolje snašao.

Samo sedam minuta kasnije odgovorio je Vukadinović, koji je izašao 1 na 1 sa Stojkovićem i lagano pogodio metu.

U nastavku smo videli ogromnu dominaciju Partizana, koji je lako stvarao šanse i bio nadomak trećeg gola, međutim, pošteno su se Sadik i Suma ispormašivali.

Kako što to obično biva stigla je kazna. Prvo se Bjeloš u 83. minutu našao na pravom mestu nakon udarca Vukadinovića, da bi u 95. minutu Eskić iskoristio prelep pas mladog Ivana Đorića i šokirao sve prisutne Grobare na stadionu.

Da je Partizan pobedio na večerašnjem meču mogao je da skoči na drugo mesto na tabeli, ali umesto toga je na minus 11 u odnosu na Crvenu zvezdu.

Sva dešavanja mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

95. minut - GOOOOOOL: Šok u Humskoj, Eskić isporučuje kaznu za prmašaje. Napredak je pobedio Partizan.

87. minut - Pokušao je Natho sa distance, ali nema promene rezultata.

83. minut - GOOOOOL: Stiže kazna za Partizan. Bjeloš se našao na prvom mestu i matirao je Stojkovića posle šuta Vukadinovića.

77. minut - Drugi put na meču Sadik je pogodio stativu. Mnogo je Nigerijac komplikovao. Ovakve situacije mora da pretvori u gol.

75. minut - Mladi Filip Stevanović je na terenu umesto Zorana Tošića.

66. minut - Kakav promašaj Sume.... Mogao je da upiše het-trik, ali nije uspeo da iskoristi situaciju 1 na 1 sa golmanom Napretka.

61. minut - Ponovo brze noge Sadika, koji je iz vrlo teške pozicije uspeo da šutira, međutim, nejgov udarac je završio pred gola.

53. minut - Prva veća šansa u nastavku, Sadik je šutirao posle centaršuta Natha, ali ovo je bio lak posao za Miloševića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme: Partizan - Napredak 1:0

1 / 7 Foto: Starsport©

41. minut - GOOL: Napredak je smanjio rezultat. Vukadinović je savladao Stojkovića nakon odlične akcije Kruševljena.

34. minut - GOOOL: Posle karambola u kaznenom prostoru Napretka Suma se najbolje snašao i pogodio je metu

30. minut - Prelepa akcija Napretka - Aksentijević je bio nesebičan, Ivanović se našao u stopostotonoj šansi, ali Ostojić je reagovao maestralno i požrtvovanim startom je spasio svoj Partizan.

23. minut - Sadik je nakon soloprodora pogodio stativu gola Napretka.

16. minut - Nova velika prilika, ovoga puta Asano je šutirao, ali fantastično je reagovao Milošević, koji je sačuvao svoj tim od novog gola.

15. minut - Kao da smo prizvali uzbuđenja. Posle samo minut i tridest sekundi Napredak je mogao do izjednačenja. Gavrić se našao u velikoj šansi, ali je ispao šutirao u Stojkovića. Možda je mogao da doda u ovoj situaciji.

13. minut - GOL: Partizan vodi golom Sume iz ofsjada. Veliki previd pomoćnog sudije. Inače, ovo je šesti gol Sume u domaćem prvenstvu.

8. minut - Apsolutno ništa nismo videli do sada na utakmici Partizana i Napretka. Nadamo se da ćemo u nastavku videti mnogo više uzbuđenja.

17:00 - Utakmica u Humskoj je počela.

SASTAVI

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

Klupa za rezervne igrače: Kljajić, L. Pavlović, Šćekić, Gigić, Stevanović, Jovanović, Lutovac.

Napredak: Milošević – Aksentijević, Obradović, Milovanović, Spremo - Bjeloš, Baha - Ivanović, Zec, Vukadinović - Gavrić. Trener:

Klupa za rezervne igrače: Andrijanić, Eskić, Markoski, Ilić, Đorić, Rašković, Ćuković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.