UGOVOR ISTIČE NA LETO - SAVO MILOŠEVIĆ PRELOMIO: Ovo je sudbina Sejdube Sume u Partizanu!
Sejduba Suma i Savo Milošević, Foto: Starsport©

TO BI BILO TO

UGOVOR ISTIČE NA LETO - SAVO MILOŠEVIĆ PRELOMIO: Ovo je sudbina Sejdube Sume u Partizanu!

Grobari su već nekoliko meseci čekali ovu informaciju

Objavljeno:

Sejduba Suma ove sezone igra kao preporođen. Čim mu je Savo Milošević pronašao pravu poziciju, iza napadača Umara Sadika, Gvinejac je počeo da pruža partije kakve su se od njega očekivale još pre dve godine, kada je kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba pristigao u Humsku.

Jednu veoma lošu sezonu za zaborav proveo je u izraelskom Makabiju, gde je bio šikaniran od strane stučnog štaba koji je gurao svoje igrače, o čemu smo vam već pisali letos, a sada je pokazao zašto je Ivica Iliev rizikovao sopstveni ugled kako bi njega doveo iz Slovana iz Bratislave.

Sejduba Suma
Sejduba Suma foto: Printscreen/Arena Sport

Već se mesecima priča o tome da je ovo njegova poslednja godina ugovora sa crno-belima, a Grobare je zanimalo hoće li on još ostati ili će Partizan morati da traži novu "desetku".

Kako pišu Hotsport i još neki beogradski mediji, sportski sektor na čelu sa Savom Miloševićem odlučio je da mu ponudi novi ugovor na zimu.

Šef stručnog štaba dao je preporuke rukovodstvu da u narednom periodu postigne dogovor sa Gvinejcem ili se dolazi u opasnost da kao slobodan igrač napusti klub. Završetak ove misije čeka se verovatno krajem polusezone 15.decembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.