STOJKOVIĆ NA UDARU UPRAVE PARTIZANA: Ono što je uradio je nedopustio! Ne sme da bude onako nemaran!
Vladimir Stojković, Foto: Starsport©

epilog

STOJKOVIĆ NA UDARU UPRAVE PARTIZANA: Ono što je uradio je nedopustio! Ne sme da bude onako nemaran!

Govorio je i o Savi Miloševiću

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su u četvrtak odigrali 2:2 u Hagu protiv Alkmara, iako su imali prednost od 2:0 i tako propustili priliku da se bore za plasman u nokaut fazu Lige Evrope u poslednjem kolu.

Prvi čovek Partizana, Milorad Vučelić se dan kasnije oglasio i komentarisao utakmicu.

- AZ Alkmar se u ovoj utakmici nije ništa pitao. Partizan ga je nadigrao, bio je superioran, demonstrirao je vrhunski fudbal. U finišu nismo bili dorasli svojoj igri, a kada se ona napusti, nastaju problemi. Ponovo smo pali sa igračem više, jednostavno, Partizan je pobedio sam sebe, to je ono što je najtužnije - rekao je Vučelić za Novosti.

Onda se osvrnuo na Stojkovića...

- Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Ovo nismo smeli da ispustimo. Nije ovo katastrofa, način igre svakako nije, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali i to dominantno, u svom padu. Neće biti napada, ali biće kritika, to je nešto što je normalno.

foto: Printskrin

Govorio je i o Savi Miloševiću.

- Mesto stručnog štaba uopšte ne dolazi pod sumnju, neće biti radikalnih poteza. Niko ni ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti. Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola. Onu su za sedam-osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontra smeru - zaključio je Vučelić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.