POSLE DEBAKLA OD BAJERNA ŠUTANOVAC IMA ORIGINALAN PREDLOG: Raspusti sve i pusti ove klince!
Dragan Šutanovac je imao poruku za upravu Zvezde, Foto: Starsport©/Beta/Branislav Božić

klinci igraju sjajno

POSLE DEBAKLA OD BAJERNA ŠUTANOVAC IMA ORIGINALAN PREDLOG: Raspusti sve i pusti ove klince!

Političar i poznati navijač Zvezde ima predlog za upravu kluba

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su katastrofalni poraz na svom terenu od Bajerna u Ligi šampiona i to je najgori poraz koji je srpski klub upisao na svom terenu i u svojoj istoriji u evropskim takmičenjima.

Ono što posebno peče brojne navijače, nije 6 golova koliko ih je završilo u Borjanovoj mreži, već bezvoljna, neenergična igra, bez pokazivanja ikakvih znakova želje za borbom.

Ništa zvezdaši nisu videli od pulena Vladana Milojevića od onoga recimo što prikazuju omladinci srpskog šampiona isto tako u Ligi šampiona u tom uzrastu.

Omladinci Crvene zvezde su blizu evropskog proleća
Omladinci Crvene zvezde su blizu evropskog prolećafoto: Starsport©/Beta/Branislav Božić

Podmladak crveno-belih ove godine beleži sjajne rezultate za razliku od seniora i ima šansu za proleće u Evropi, a između ostalog oni su u obe utakmice uspeli da ostanu neporaženi od Bajerna, a čak su i pobedili Totenhem i Olimpijakos.

Zato neki sada smatraju da bi u nastavku sezone upravo tim klincima trebalo dati u šansu u prvom timu, a takvog je mišljenja političar i poznati navijač Zvezde, Dragan Šutanovac.

- Zahvaliti se seniorima i do kraja sezone ova deca da igraju za ponos Zvezde i navijača - poručio je Šutanovac na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.