Grof pred Čukarički: Postajemo prvaci u ligi koja traje tri godine!

zanimljiv kao i uvek

Grof pred Čukarički: Postajemo prvaci u ligi koja traje tri godine!

Čukarički je ekipa za poštovanje i mogu svakog da pobede. Nadam se da ćemo pobediti i osvojiti dugo čekanu titulu - rekao je Božović na konferenciji
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da ne oseća uzbuđenje, iako njegov tim pobedom nad Čukaričkim ima šansu da osvoji 27. šampionsku titulu, jer neće biti navijača zbog kazne. - Konačno nam se pruža prilika da zvanično postanemo prvaci u ligi koja traje "tri godine". Bili smo prvi prošle godine, ali sada tek imamo priliku da proslavimo. Svesni smo šta nas čeka, Čukarički je ekipa za poštovanje i mogu svakog da pobede. Nadam se da ćemo pobediti i osvojiti dugo čekanu titulu - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da žali što publika neće biti na sutrašnjem meču zbog kazne FŠ posle nereda na 151. večitom derbiju. - Biće nam prvo takvo iskustvo ove sezone, ali šta je tu je. Moramo prvo da pobedimo da bismo slavili, u opticaju su poraz i remi, u fudbalu sve je moguće - rekao je Božović i dodao da se ne plaši eventialnog trijumfa Čukaričkog i "samo" šest bodova više.
Fonet/Aleksandar Koković
- Toliko se plašim da bih pristao da pred plej-of svi krenemo od "nule" - naveo je crnogorski trener. Prema njegovim rečima nema neki specijalan osećaj, iako Zvezda ima šansu da vrati titulu posle jedne sezone. - Nisam preterano uzbuđen, bili smo prvi sve vreme u prvenstvu. Evropske lige su interesantnije baš zbog punih stadiona i zbog toga žalim što će tribine biti bez navijača.
Saša Pavlić Koky
Božović ističe da je Čukarički pravi primer kako bi jedan klub u Srbiji trebalo da funkcioniše. - Oni imaju gazdu, a tamo gde je gazda stvari se znaju. Obradović je pokazao kako jedan klub može da ima uspešne rezultate i uopšte da radi. Kada u kući nemate glavu, ona propada. Klubovi su svačiji i ničiji. On je kazao da se prvi strelac crveno-belih, ali i Superlige, Ugo Vijeira javio iz Portugalije i poručio da bi uskoro mogao da se vrati na teren posle povrede. njem susretu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.