OVO JE BIO PRAVI DERBI: Miloje zadovoljan pobedom, a posebno je pohvalio dva fudbalera!
Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

superliga srbije, 17. kolo

OVO JE BIO PRAVI DERBI: Miloje zadovoljan pobedom, a posebno je pohvalio dva fudbalera!

Šef stručnog štaba, pohvalio je i povratnike u ekipu, Marka Gobeljića i Aleksu Vukanovića koji su imali probleme sa povredama tokom prethodnog perioda

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Radnički rezultatom 2:0 u okviru 17. kola Superlige Srbije, a utiske nakon završenog meča izneo je šef stručnog štaba tima Vladan Milojević.

- Moram da istaknem da je bio sjajan ambijent. Uvek je teško igrati pred publikom u Nišu, ali smo znali šta nas očekuje i dobro se pripremili za današnju utakmicu. Ovo je bio pravi derbi. Radnički ima dobru ekipu i iskusnog trenera, ali smo uspeli da kontrolišemo utakmicu i da od samog starta pokažemo ono što smo i želeli. Prvo poluvreme je bilo sjajno i recept za ono kako treba da igramo i u budućnosti. Postigli smo gol na vreme, dogovorili se na poluvremenu da nastavimo u istom ritmu i na kraju smo zasluženo trijumfovali.

foto: Starsport©

Šef stručnog štaba, pohvalio je i povratnike u ekipu, Marka Gobeljića i Aleksu Vukanovića koji su imali probleme sa povredama tokom prethodnog perioda.

- Drago mi je što su danas dobro odigrali i pokazali da su na pravi način izašli iz povrede. Čestitam mojim igračima na dobroj igri, a Radničkom želim da nastave da pružaju ovakve partije i da ponove rezultat od prošle godine kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope - završio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.