DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVOG MOMKA! KAPELO TVRDI: On je novi Dejan Savićević!
Fabio Kapelo, Foto: AP

veliki talenat

DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVOG MOMKA! KAPELO TVRDI: On je novi Dejan Savićević!

- Moj savet je kao što deda čini unuku. Zahvaljujem mu se na reagovanju posle mojih reči - rekao je legendarni stručnjak

Objavljeno: 13:43h

Italijanski stručnjak Fabio Kapelo uporedio je fudbalera Rome Nikola Zaniola sa crnogorskim asom Dejanom Savićević.

Kapelo je sarađivao sa Savićevićem od 1992. do 1996. godine, sa kojim je zajedno osvojio trofej Lige šampiona pobedom u finalu nad Barselonom (4:0), uz spektakularan gol nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca.

"Igra na istoj poziciji kao nekada Savićević. Pred golom, sa desne strane, što je bilo mesto Zaniola u prvom delu protiv Jermenije. Ima veliki talenat kao Dejan, sličnu snagu i iste tehničke kvalitete", rekao je Kapelo za Korijere delo Sport.

Zaniolo igra u sjajnoj formi, dao je šest golova na poslednjih sedam utakmica za Rimljane i selekciju Italije, baš nakon kritika Kapela upućenih zbog slabih izdanja na startu sezone.

"Moj savet je kao što deda čini unuku. Zahvaljujem mu se na reagovanju posle mojih reči. Demonstrirao je bi mogao da bude vrhunski igrač kad sazri. Ukoliko se to ne dogodi biće velika šteta, imajući u vidu da je veliki talenat", zaključio je nekadašnji trener Milana, Real Madrida i Juventusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.