NACIJA IM VIŠE NE VERUJE, ALI LEGENDARNI ŠEVČENKO VERUJE U SRPSKE FUDBALERE: To su dobri igrači! Želim vam sreću!
Andrej Ševčenko je poželeo Srbiji plasman na EURO kroz baraž, Foto: Starsport©

Reč selektora Ukrajine

NACIJA IM VIŠE NE VERUJE, ALI LEGENDARNI ŠEVČENKO VERUJE U SRPSKE FUDBALERE: To su dobri igrači! Želim vam sreću!

Legendarni fudbaler, a sada selektor Ukrajine poželeo je našoj reprezentaciji da se nađe na EP

Objavljeno:

Andrej Ševčenko je preporodio svojim dolaskom na mesto selektora reprezentaciju Ukrajine koja je protutnjala kroz kvalifikacije ispred Portugalije i Srbije i našla se na Evropskom prvenstvu.

U poslednjem kolu Ukrajinci su iščupali bod u Beogradu protiv naše reprezentacije golom u poslednjem minutu sudijske nadoknade, a pre toga su razbili 5:0 naš tim u Lavovu u junu mesecu.

Ipak, bez obzira što su Ukrajinci držale časove šupljoj Srbiji u dva susreta u kvalifikacijama, Andrej Ševčenko i dalje ima veliko poštovanje i veruje u kvalitet naše reprezentacije.

Andrej Ševčenko je pohvalio tim Srbije
Andrej Ševčenko je pohvalio tim Srbijefoto: Starsport©

- Želim Srbiju svu sreću u Ligi nacija, da iskoristi svoju šansu i plasira se na Evropsko prvenstvo - bilo je prvo što je legendarni Ševčenko rekao posle meča na stadionu "Rajko Mitić", a potom pohvalio naš tim.

- Srbija je dobar tim, ima dobre igrače, u jakim klubovima. Na ovoj utakmici naša ekipa je pravila nekarakteristične greške, čak u serijama. Pokazali smo dva lica u dva poluvremena, morao sam i ja da pitam moje fudbalere o čemu se radi. Na kraju sam zadovoljan, bilo nam je bitno zbog nekih narednih izazova da dobro odigramo i osvojimo bod ili tri na ovoj utakmici - zaključio je popularni Ševa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.