RECKO ZVANIČNO POMILOVAN PO DRUGI PUT: Umesto 15 meseci suspenzije odradio 5! Već za vikend ponovo vodi Dinamo!
Dragan Antić Recko može da se vrati radu u srpskom fudbalu, Foto: Starsport©

Bizarnostima nema kraja

RECKO ZVANIČNO POMILOVAN PO DRUGI PUT: Umesto 15 meseci suspenzije odradio 5! Već za vikend ponovo vodi Dinamo!

Prošle sezone je već jednom bio pomilovan posle izricanja 15-mesečne zabrane bavljenja fudbalom, a potom mu je u junu opet bila izrečena ista kazna

Objavljeno:

Brojnih bizarnosti ima u srpskom fudbalu i one nažalost nisu postale "iščašenja", već redovne pojave, a poslednja u nizu jeste novo pomilovanje za Dragana Antića Recka.

Njemu je po drugi put u poslednjih godinu dana ukinuta 15 mesečna suspenzija i on će ponovo moći da se vrati fudbalu i trenerskom poslu.

Recko je sredinom juna suspendovan na 15 meseci zabrane bavljenja fudbalom i uzimanjem učešća u bilo kakvim aktivnostima vezanim za taj sport zbog svojih medijskih istupa i izjava tokom plej-auta za opstanak u Superligi Srbije između Dinama iz Vranja i Inđije.

Draganu Antiću Recku je ukinuta suspenzija od 15 meseci
Draganu Antiću Recku je ukinuta suspenzija od 15 mesecifoto: Starsport©

U međuvremenu je od tada prošlo 5 meseci i u utorak uveče je stigla vest da mu je suspenzija ukinuta i da može da se vrati fudbalu.

Da stvar dobije na zanimljivosti, to je drugi put u periodu manjem od godinu dana da je alfa i omega vranjskog kluba pomilovana, pošto je prošle sezone isto bio suspendovan na 15 meseci, pa potom bio pomilovan.

- Samo ja znam kako mi je bilo u ovom periodu. Ovo je posao koji volim najviše na svetu i drago mi je da se vraćam na teren - rekao je Antić za "Vranje News".

Sve to znači da će Antić već za vikend voditi ekipu Dinama na gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu u 19. kolu Prve lige Srbije.

Ipak, Dragan Antić će i dalje morati da plati novčanu kaznu od milion dinara koja mu je bila izrečena prilikom suspenzije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.