Humanitarni meč koji ne smete propustiti: Legende Partizana i Zvezde na jednom mestu! (VIDEO)

svi zajedno!!!

Humanitarni meč koji ne smete propustiti: Legende Partizana i Zvezde na jednom mestu! (VIDEO)

Na prvoj humanitarnoj All-Stars utakmici u Srbiji učestvovaće najveće zvezde srpskog fudbala, a timove će predvoditi naši proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić
Objavljeno:

U utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”, u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka - NURDOR, uz veliku podršku FK Partizana, na čijem će se stadionu i odigrati ovaj spektakl, kao i FK Crvena Zvezda, koja je svojim kontaktima podržala Simićevu akciju. Na prvoj humanitarnoj All-Stars utakmici u Srbiji učestvovaće najveće zvezde srpskog fudbala, a timove će predvoditi naši proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

igrač Crvene zvezde i Real Madrida i reprezentacije Jugoslavije, Perica Ognjenović, sportski direktor FK Partizan, Ivica Iliev, direktor i osnivač EXIT Festivala, Dušan Kovačević, kao i predstavnici NURDOR-a.
Ovo svakako ne bi trebalo da bude naša poslednja stanica, mi moramo da se borimo do kraja i da što više organizujemo ovakve akcije.“
Svi igramo u istom timu, hajde da zajedno pobedimo
Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Dragan Mladenović, Ivica Kralj, Saša Ilić, Raća Petrović, Perica Ognjenović, Željko Brkić, Lola Smiljanić, Mladen Krstajić, Albert Nađ, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Nemanja Rnić, Đorđe Pantić, Mirko Poledica, Radiša Ilić, Ivan Tomić, Milivoje Ćirković, Bojan Đorđić, Goran Plavi Stevanović, Darko Tešović, Nikola Lazetić, Milivoje Ćirković i Darko Ljubojević, Milan Biševac, Goran Drulić, Milovan Rajevac, Nenad Lalatović i Slavoljub Đorđević.
Miroslav Radoman, dok će pomoćne sudije biti Zoran Petrović iz Soko Banje, Dušan Đukelić iz Lazarevca i Radovan Stepanović iz Novog Sada.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.