KONAČNO: Dogovorili se Ben i Crvena zvezda!
El Fardu Ben, Foto: Starsport©

DOBRO JE!

KONAČNO: Dogovorili se Ben i Crvena zvezda!

Bilo je krajnje vreme

Objavljeno: 11:21h

Lepe vesti stižu iz tabora crveno-belih ovog vikenda, pošto se El Fardu Ben

El Fardu Ben će potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Komorskih ostrva i šampion Srbije su dogovorili sve skoro sve detalje, ostalo je još samo da se utanače bonusi i da se stavi potpis na papir.

- Načelno je postignut dogovor, a ostaju još neke stavke za bonuse, što nije problem i očekujemo ubrzo da Ben stavi paraf na novi ugovor do juna 2022. godine. Igraču je dobro u Zvezdi i Beogradu, pa je sada odlazak u inostranstvo u drugom planu - rekli su iz Zvezde za Hotsport.

El Fardu Ben
El Fardu Ben foto: Starsport©

U slučaju da dođe do neke ogromne ponude gde igrač može da zaradi mnogo više, ali gde i Zvezda može da se "opari", klub je spreman da izađe u susret jednom od najboljih stranaca u istoriji našeg fudbala.

Ben je u crveno-belom dresu za skoro dve godine upisao 71 zvaničan meč i postigao je ukupno 39 golova. Postigao je neke od najvažnijih pogodaka u modernoj istoriji koji su odveli crveno-bele u prvu Ligu šampiona prošle sezone, ali ove godine za to takmičenje nije ni registrovan, pošto su ljudi iz kluba želeli da on ode.

U prvom meču u Bundesligi posle smene trenera Bajern danas (18.30) dočekuje ni manje ni više nego Borusiju iz Dormunda, glavnog konkurenta za titulu. Biće sigurno dobar fudbal u Minhenu - kec je 1,63, iks 4,00, dvojka čak 5,30, a tip GG3+ nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Na kraju se to nije desilo, pa je najpametnije rešenje bio novi ugovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.