SOLSKJER SAMOUVEREN PRED CRNO-BELE: Nadam se da se Partizan ovog meča neće sećati sa zadovoljstvom!
Strateg Junajteda pred meč sa Partizanom, Foto: AP

LIGA EVROPE, 4. KOLO

SOLSKJER SAMOUVEREN PRED CRNO-BELE: Nadam se da se Partizan ovog meča neće sećati sa zadovoljstvom!

Utakmica je na programu u četvrtak od 21:00

Objavljeno:

Partizan u četvrtak gostuje Mančester junajtedu u okviru 4. kola Lige Evrope.

Pre dve nedelje slavili su "crveni đavoli" golom Marsijala sa bele tačke, a evo šta je izjavio Ole Gunar Solskjer na konferenciji za medije pred ovaj meč.

- Stvari moraju da krenu na bolje već od utakmice protiv Partizana. Nadam se da se Partizan ove utakmice neće sećati sa zadovoljstvom. Kao igrač sam bio učesnik brojnih utakmica u kojima, ako dobro startujete, možete da napravite pozitivan rezultat. Da igrate napadački fudbal. Mi smo, s druge strane, toliko puta dosad imali prednost od jednog gola i onda napravili korak unazad - rekao je Solskjer.

Solskjer i Milošević pred duel u Beogradu
Solskjer i Milošević pred duel u Beogradu foto: EPA

O mladim igračima...

- Videli smo neke mlade igrače koji su dobili šansu i odradili je na pravi način. Mejson nam je doneo pobedu, Brendon je bio fantastičan u Beogradu, Džimi je odigrao jako dobru utakmicu. Dali smo ostalim igračima šansu da igraju, što je od dugoručnog značaja. Za mene je dobro kada pružite šansu mladim igračima. Dobro je videti mlade fudbalere kako igraju, a mi i pored toga na tri utakmice nismo primili gol, što je impresivno.

Detalj sa meča u Beogradu
Detalj sa meča u Beogradu foto: Filip Plavčić

Govorio je Norvežanin i o klupskoj tranziciji u kojoj se Junajted nalazi.

- U fudbalu ne postoje prečice. Već samo naporan rad, držanje na okupu, timski duh. Posao koji radim svakog dana me raduje kao trenera. Igrači žele da rade dobro, ali nekada iz različitih razloga nemamo rezultate. Osećam da smo zaslužili neke bolje rezultate od onih koje smo ostvarili, ali radimo i na dobrom smo putu. Naravno da je meč od subote razočaravajuć, ali imamo još dva meča koje možemo da pobedimo“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.