PROMOCIJA U ZVEZDI KOJU SU DELIJE ČEKALE: Crveno-beli se primakli Čelsiju, Barsi, Bajernu i ostalim velikanima!
Zvezda TV, Foto: Espreso.co.rs

LEP DAN NA MARAKANI

PROMOCIJA U ZVEZDI KOJU SU DELIJE ČEKALE: Crveno-beli se primakli Čelsiju, Barsi, Bajernu i ostalim velikanima!

Ideja je konačno zaživela

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Klupska televizija Crvene zvezde, Zvezda TV, od utorka počinje emitovanje na mreži Telekoma, a promocija velikog klupskog projekta održana je ovog ponedeljka svečanošću i koktelom na stadionu Rajko Mitić.

Planirano je da emitovanje programa počne u utorak u podne, direktnim prenosom konferencije za medije Vladana Milojevića pred utakmicu sa Totenhemom.

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs

- Ispunjen ponosom stojim pred vama jer otvaramo Zvezdinu televiziju. Još jedan dragulj naših uspeha. Ovo je dokaz da pripadamo evropskim velikanima. Pre pet godina smo na ovom mestu promovisali trenera bez struje. Tada sam tražio samo vreme, jer smo imali viziju. Danas dominirao u domaćem prvenstvu, nadamo se trećoj tituli, igramo treći put zaredom grupnu fazu u Evropi. Od sutra naši navijači širom sveta moći će jednim klikom da budu prisutni sa svojim kkubom. Okupili smo mlade ljude koji imaju energiju i tradiciju da dočaraju svima ono što se dešava u našem klubu. Svečano otvaram Crvena zvezda TV. Hvala svima - ovim rečima obratio se prisutnima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Naš zadatak je emocija, da zvezdašima to donesemo. I predstavimo naš klub na pravi zvezdaški način - rekao je direktor Zvezda TV Siniša Božović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.