SRAMNO PONAŠANJE NIKOLE NINKOVIĆA: Saigrač mu nije dao da izvede penal, pa je pobegao sa utakmice! Čeka ga otkaz!
Nikola Ninković, Foto: Youtube / Printscreen

bezobrazno

SRAMNO PONAŠANJE NIKOLE NINKOVIĆA: Saigrač mu nije dao da izvede penal, pa je pobegao sa utakmice! Čeka ga otkaz!

Oglasio se i sportski direktor kluba Antonio Tesoro

Objavljeno: 19:51h

Nikola Ninković je još u Partizanu bio poznat kao velika prznica i svađalica...

Sada se nalazi u italijanskom Askoliju i pokazuje da još uvek nije preležao ove dečije bolesti i rešio se svojih bubica.

Na meču protiv Venecije pri rezultatu 0:0 u 70. minutu je dosuđen penal za Askoli.

Ninković je želeo da izvede najtsrožu kaznu, ali je isto želeo i njegov saigrač Alesio de la Kruz. Dugo je trajala svađa srpskog i holandskog fudbalera oko toga ko će da izvede penal i na kraju je ’pobedio’ De la Kruz. Izveo je penal i pogodio, ali to nije bio kraj.

Pobesneli Ninković nije želeo da prihvati da mu je saigrač "ukrao" penal pa je na iznenađenje prisutnih tražio od trenera da ga izvede iz igre jer nije želeo više da igra. Prišao je klupi i insistirao kod trenera da ga zameni. Askolijev strateg Paolo Zaneti ga je zamenio, ali ga je tom prilikom iskritikovao i poslao ga odmah u svlačionicu.

foto: Youtube / Printscreen

- Ne mogu da preuzmem odgovornost za njegovo ponašanje. Izvinjavamo se navijačima i svima. Traženje izmene je bilo odvratno - rekao je trener Zaneti posle meča.

Oglasio se i sportski direktor kluba Antonio Tesoro. - Ninković je razočaran jer očigledno nema uticaj u ekipi kao prošle sezone. To ga čini nervoznim. Ali dok se ne smiri, nije nam od koristi za ekipu. Pokušavali smo da pokažemo razumevanje za njega, ali više to ne možemo da radimo. Moraćemo da preduzmemo neke mere. Ne isključujem opciju da bi Ninković posle ovoga mogao da bude izbačen iz tima. Izvinjavam se navijačima koju su ovo njegovo ponašanje osetili kao neopoštovanje kluba - rekao je Askolijev direktor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.