PIKSI SA HRVATOM RADI MANČESTERU O GLAVI: U igri je čak 18.000.000 evra!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Profimedia

KAKAV BI TO TRANSFER BIO

PIKSI SA HRVATOM RADI MANČESTERU O GLAVI: U igri je čak 18.000.000 evra!

Od reprezentacije Hrvatske oprostio se nakon drugog mesta na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, a sada je izgleda vreme za novi izazov

Objavljeno:

Kineski Gvangdžu R&F, čiji je trener Dragan Stojković Piksi, ponudio je napadaču Juventusa Mariju Mandžukiću čak 18 miliona evra za dvogodišnji ugovor, prenose italijanski mediji.

Hrvat nije u planovima kod trenera Juventusa Mauricija Sarija, nije odigrao nijedan meč i izvesno odlazi u januaru iz Torina, što želi da iskoristi Piksijev klub za koji igra i bivši srpski reprezentativac Duško Tošić.

Iskusni 33-godišnji fudbaler letos je odbio da ide u Katar, sada su interesovanje pokazali Sevilja i Mančester junajted, ali ne daju toliko dobre finansijske uslove kao Kinezi, što bi Piksi mogao da iskoristi.

- Razgovaramo s Mandžukićem i tražimo najbolju opciju. Otvoreni smo za sve mogućnosti - rekao je sportski direktor Juventusa Fabio Paratići.

Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine, a ranije je igrao za Atletiko Madrid, Bajern, Volfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Od reprezentacije Hrvatske oprostio se nakon drugog mesta na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.