Ništa od prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa!

neće biti fešte

Ništa od prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa!

Klub iz Pireja obavesito je beogradske crveno-bele da otkazuje gostovanje na Marakani planirano za 4. maj, koje je trebalo i jednima i drugima da posluži kao jaka provera u sklopu priprema za narednu sezonu na evropskoj sceni
Objavljeno:

Nadale su se Delije i navijači Olimpijakosa žurki na prijateljskog utakmici njihova dva kluba, ali od toga neće biti ništa. Klub iz Pireja obavesito je beogradske crveno-bele da otkazuje gostovanje na Marakani planirano za 4. maj, koje je trebalo i jednima i drugima da posluži kao jaka provera u sklopu priprema za narednu sezonu na evropskoj sceni.

Olimpijakos je u zvaničnom dopisu dostavljenom u Ljutice Bogdana 1a obrazložio da nije u mogućnosti da pošalje svoj prvi tim u Srbiju, jer je FS Grčke odlučio da se finalna utakmica tamošnjeg kupa igra 7. maja. Zato će ekipa našeg reprezentativca Luke Milivojevića morati da ostane u bazi i sprema se za duel kojim može da prigrabi duplu krunu, jer je titulu već osvojila. Kako Olimpijakos, kao prvak, ne učestvuje u plej-ofu, ponudio je Crvenoj zvezdi dva termina u aprilu, ali na Marakani nisu mogli da se uklope, između ostalog i zbog toga što se jedno kolo doigravanja u Superligi igra na Veliki četvrtak - piše Dnevni list Sport. (Espreso.co.rs/Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.