NIKO NIJE GUBIO LOPTU OSIM MENE: Bambi Tošić iskreno priznao kako se provodio na treninzima u Junajtedu!
Zoran Tošić je kratko nosio dres Mančester junajteda, Foto: Profimedia

Nije se snašao

NIKO NIJE GUBIO LOPTU OSIM MENE: Bambi Tošić iskreno priznao kako se provodio na treninzima u Junajtedu!

Mislio je da je to drugi sport, a ne fudbal, kada je stigao na "Teatar snova"

Objavljeno: 15:38h

Mančester junajted gostuje Partizanu u okviru 3. kola Lige Evrope, a ova utakmica će svakako biti posebna za Zorana Bambija Tošića.

Svojevremeno je iskusni krilni fudbaler upravo iz Humske otišao direktno na "Old Traford" i najbolje na svojoj koži osetio kolika je razlika između Premijer lige i Superlige Srbije.

Pod oreolom velikog talenta tada 21-godišnji Tošić je stigao u ekipu prepunu asova svetske klase. Ronaldo, Nani, Skols, Oven, Runi, Gigs, Ferdinand, Vidić dočekali su ga i odmah je bačen u vatru sa njima da se bori za mesto u timu.

Zoran Tošić nije uspeo da se izbori u Mančester junajtedu s konkurencijom
Zoran Tošić nije uspeo da se izbori u Mančester junajtedu s konkurencijomfoto: Profimedia

- Odmah su me gurnuli u prvi tim i nivo je bio takav da sam mislio da je ovo neki drugi sport. Bilo mi je mnogo teško tih prvih nekoliko nedelja. Lopta se na treningu kretala toliko brzo, vrhunski nivo… Niko nije gubio loptu osim mene. Davao sam sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. To nije bio fudbal koji sam ja poznavao - iskreno se prisetio Tošić u intervjuu za "The Athletic".

Nije mu bilo lako da se izbori za mesto u timu, ni neki bolji igrači od njega nisu u tome uspeli, pa je na kraju potražio svoju fudbalsku sreću na nekom drugom mestu.

- Živeli su fudbal 24 časa. Za mene je to bilo veliko iznenađenje, velika lekcija. Pre treninga su na bicikli, posle u teretani. Oni to nisu ni znali, ali mnogo sam naučio samo kopirajući ih. U Beogradu smo imali teretanu, ali je niko nije zaista koristio. Sada da, sada je normalno i u Srbiji - rekao je Tošić o tome kako je krao fazone od Skolsa i Gigsa u to vreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.