TEK JE DOŠAO, A VEĆ IDE: Atletiko Madrid pozajmljuje Ivana Šaponjića!
Ivan Šaponjić, Foto: Youtube / Printscreen

NIJE SE SNAŠAO

TEK JE DOŠAO, A VEĆ IDE: Atletiko Madrid pozajmljuje Ivana Šaponjića!

Moraće da ode negde gde će dobiti više minuta

Objavljeno:

Ivan Šaponjić je ovog leta potpisao za Atletiko Madrid, za koji je čak i igrao tokom pripremnog perioda, ali kako je zvanična sezona počela, mesta za njega nije bilo u ekipi Dijega Simeonea.

Kako sada stvari stoje, neće ga imati sve dok je Argentinac trener Jorgandžija, stoga Atletikova uprava razmišlja koji je sledeći korak kada je ovaj Zlatni Orlić sa Novog Zelanda u pitanju.

Madriđani su platili 500.000 evra za dovođenje Šaponjića, a španski mediji su pisali da je transfer dogovoren kada je Jan Oblak produžavao ugovor sa Atletikom jer oba fudbalera imaju istog agenta.

Srbin je od početka sezone samo dva puta bio na klupi, pa zbog toga madridski As piše da je plan Jorgandžija da ga u januaru pozajme negde gde će imati minutažu.

Glavni problem za Šaponjića, koji bi u Kupu Kralja dobijao priliku, upravo je promena sistema ovog takmičenja, jer se do prošle godine igralo po formatu dve utakmice, a od sada više nema revanša, te ni prostora za kiks, pa tako nema ni eksperimentisanja sa mladim neafirmisanim igračima.

U koji klub će Šaponjić da ode, još uvek se ne zna, ali sigurno je da će navijačima jedne beogradske ekipe u glavi da se pojave interesantne ideje. Naravno, u pitanju je njegov bivši tim Partizan, u kome je i napravio prve fudbalske korake.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.