SAVIĆEVIĆ JE POTRČKO, ZA SVE JE KRIV MILO! Političar otkrio detalje zbog kojih je Terziću zabranjen ulazak u CG!
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, Foto: Starsport©

kategoričan je

SAVIĆEVIĆ JE POTRČKO, ZA SVE JE KRIV MILO! Političar otkrio detalje zbog kojih je Terziću zabranjen ulazak u CG!

- Ako ne sada, onda kada prođe ovaj fašistički režim - rekao je Đurišić

Objavljeno:

Primarijus doktor Ivo Đurišić, nekada visoki funkcioner SDP-a, a sada predsednik crnogorske opozicione stranke PUPI, javio se Kuriru kako bi izneo svoj stav po pitanju zabrane ulaska generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u Crnu Goru.

Đurišić je reagovao na izjavu Zvezdana Terzića, koji je za zabranu ulaska u Crnu Goru okrivio Zvezdinu legendu i sadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza te zemlje Dejana Savićevića.

Đurišić smatra da Savićević nije glavni krivac, već da nalogodavca treba tražiti na najvišoj poziciji u Crnoj Gori.

Savićević je pogrešno targetiran, jer je on običan poslušnik DPS-a. Za sve je kriv Milo Đukanović", kategoričan je Ivo Đurišić.

Zvezdan Terzić je "sleteo" na aerodrom u Tivtu, ali mu nije bilo dozvoljeno da ga napusti, pa se sledećim letom vratio u Beograd.

"Terzić je dobrodošao u Crnu Goru. Neka dođe. Ako ne sada, onda kada prođe ovaj fašistički režim", dodaje Đurišić.

Terziću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da je direktno uticao na odluku fudbalera Zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju za "sokolove" na meču sa tzv. Kosovom.

"Ne priznajemo tu lažnu tvorevinu Kosovo. Cilj mi je da nikada nijedan Srbin ne zaigra protiv te lažne tvorevine. Srbi su naša braća", jasan je Đurišić.

Prvi čovek PUPI tvrdi da je svojevremeno učestvovao u transferu Dejana Savićevića iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu.

"Pomogao sam mu prilikom odlaska u Zvezdu, ali ispostavilo se da je on u stvari mali čovek, potrčko", zaključio je Ivo Đuršić

BONUS VIDEO:

(Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.